به گزارش
حوزه سینما تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان پایگاه خبری حوزه هنری؛ یكی از هنرمندان پیشكسوت صدا و سیما درباره این كه سینما تا چه اندازه میتواند به نقش روحانیت بپردازد، گفت: تعاریف غلطی از گذشته وجود داشته كه باعث شده بین این دو فاصله ایجاد شود اما خوشبختانه می بینیم كه این تعاریف در حال كمرنگ شدن است و شاهد فیلمهایی هستیم كه به درستی به مقام معنوی روحانیت پرداختهاند.
كاردان با اشاره به این كه نیازمند تضارب آرا و گفتگو هستیم، تاكید كرد: برخی از روحانیون نیز نسبت به سینما تفكر منفی داشتند كه خوشبختانه این تفكر منفی امروزه كمتر شده و روحانیون عزیز دریافتهاند كه سینما میتواند ابزاری برای گسترش و توسعه دین در بین جوامع بشری باشد.
وی كه سابقه بازی در نقش روحانی را نیز در كارنامه دارد، توضیح داد: جای خوشحالی است كه همتی ایجاد شده تا روحانیت و سینما فاصله ای كه میانشان ایجاد شده را كم كنند و از این طریق هم بتوانیم به سینما و هم به دین كمك كنیم.
این بازیگر همچنین درباره سختیهای ایفای نقش روحانی برای بازیگر گفت: یك بازیگر باید بتواند تمام نقشها را ایفا كند و نقش روحانی هم یكی از آنهاست. بازیگر برای ایفای هر نقشی كه قبول میكند لازم است به آن شخصیت نزدیك شود تا جنبههای مختلفی از آن را بتواند به بیننده القا كند؛ اما من برای نزدیك شدن به نقش روحانی به تلاش و مطالعه زیادی نیاز نداشتم چراكه از كودكی و نوجوانی پای منبر عالمان دینی بوده ام و در اطرافیانم نیز شخصیتهای مذهبی بوده اند كه به سبب آشنایی با آنها توانستم از آنها در ایفای نقش الگو بگیرم.
وی با بیان این كه در سریال «تبریز در مه» پنج نقش را ایفا كرده است، ادامه داد: یكی از این شخصیتها روحانی بود و من احساس خوبی نسبت به ایفای این نقش داشتم. هنگامی كه در جوار یك روحانی با تمام مولفه های معنوی كه در خود دارد قرار میگیریم حالمان خوب میشود بنابراین ایفا و تماشای این نقش هم میتواند در بهبود حالمان موثر باشد.
انتهای پیام/