وی افزود: همچنین در خط اشترودل، تاپ اشترودل 45 گرمی، شیرینی نارگیلی، اشترودل بندری و پیراشکی؛ در گروه کیک اسفنجی، کیک اسفنجی تک لایه و کیک بانژو و در گروه شیرینی، محصولات نان گاتا، کیک مافین و نان چهار مغز تولید شده است.
استادی درباره مشخصههایی که برای تولید محصولات جدید توسط این شرکت در نظر گرفته میشود، گفت: برای تولید محصولی جدید، ابتدا مطالعات بازار در واحد تحقیق و توسعه صورت گرفته و با شناسایی ذائقه و سلایق مشتریان و همچنین امکان سنجی تولید، فرمولاسیون محصول و ماندگاری آن ارائه میشود و در صورت مقرون به صرفه بودن، محصول جدید در چرخه تولید قرار خواهد گرفت.
وی گفت: کیک تک لایه اسفنجی، جزو محصولات جدید صادراتی نان رضوی به شمار میرود.
استادی درباره استقبال مردم از محصولات جدید شرکت نان قدس رضوی گفت: شکر خدا استقبال از محصولات جدید بسیار زیاد و فراتر از حد انتظار بوده است.
سرپرست شرکت نان قدس رضوی از تولید محصولات جدید طی سال جاری نیز خبر داد و افزود: در سال جدید با توجه به نیاز بازار، تولید محصولات رژیمی، فرا سودمند، محصولات با ماندگاری بالا و محصولات لوکس، در دستور کار واحد تحقیق و توسعه قرار دارد.
انتهای پیام//