به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمحمود نوابی اظهار داشت: تعداد کسانی که در سطح ملی شرکت کردند 64 درصد نسبت به سال قبل در حوزه متقاضیان افزایش داشت.
وی بیان کرد: دوست داریم زمانی تمام بنگاههای اقتصادی کشور را به معرض آزمون ببریم و رنکینگ آنها به مردم بیان شود که این واحد تولیدی چقدر در صحنه است.
معاون وزیر با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای سازمان حمایت، مبارزه با قاچاق کالا در حوزه عرضه است، گفت: قاچاق یکی از بلاهای اقتصاد است.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان با اشاره به اینکه مصرف کننده و تولید کننده لازم و ملزوم همدیگر هستند، گفت: هر تولید کنندهای خودش مصرف کننده است و یکی از جاهایی که باید به صورت جدی روی آن اقدام صورت گیرد مبارزه با قاچاق کالاست که با این اقدام هم از تولید کننده و هم از مصرف کننده حمایت صورت میگیرد.
نوابی با تاکید بر اینکه نظارت بر بازار از صدر اسلام تاکنون بوده، گفت: نظارت بر بازار محیط را برای تولید کنندگان امن و برای کسانی که میخواهند به اهتکار و گرانفروشی بپردازند، ناامن میکند.
وی خاطرنشان کرد: یک بخشی از فعالیتها و وظایف ما نظارت بر بازار است که کاملا لازم هست و در تمام دنیا هم وجود دارد چرا که به این وسیله میتوان جلوی بسیاری از تخلفات را گرفت.
معاون وزیر با اشاره به تاکیدات اسلامی مبنی بر رعایت حقالناس، بیان کرد: در باورهای دینی ما حقالله و حقالنفس قابل بخشش است اما حقالناس قابل بخشش نیست ولی متاسفانه الان توجه به این موضوع کم شده است.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان تصریح کرد: متاسفانه ما در تولید و اقتصادمان از برخی باورهای دینی فاصله گرفتیم و همین موضوع سبب عقب ماندگی ما در زمینه اقتصادی شده است.
نوابی تاکید کرد: امروز باید تولیدات ما صادرات محور، مشتری محور و مصرف محور باشد، این نیست که ما تولید کنیم و درانبار دپو کنیم بلکه باید قبل از تولید فکر بازار آن را میکردیم.
وی با اشاره به اینکه توجه به حقوق مشتریان از مهمترین لازمههای فعالیتهای اقتصادی است، گفت: ما در موارد مختلفی این حقوق را نادیده میانگاریم از جمله اینکه در مغازهها مینویسم جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود.
معاون وزیر افزود: این اقدام و این نوشته توهین به شعور مشتریان است، در قرآن، حقوق و قانون بیان شده که جنس فروخته شده اگر ایراد داشت باید پس گرفته شود ولی متاسفانه این چنین متنی در مغازهها زده میشود.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان تصریح کرد: تولیدات ما باید خدمات قبل از فروش، حین فروش، بعد از فروش و خسارت جبران اعتماد داشته باشند که بتوانیم حقوق مصرف کننده را به صورت کامل رعایت کرده باشیم.
نوابی با اشاره به اینکه بخشی از تبلیغات رسانه ملی گمراه کننده است، گفت: خدمات الکترونیکی شده ولی مگر چقدر فعالیتهای ما الکترونیکی است که در رسانه ملی به صورت تمام الکترونیکی تبلیغ میکنیم؟
وی تصریح کرد: 60 میلیون متر چادر مشکی با تکنولوژی نانو با بهترین کیفیت ظرفیت خالی در کشور داریم ولی متاسفانه کسی به دنبال آن نمیرود چون ما از اصطلاحات نامناسب در زمینه سرمایهگذار استفاده میکنیم.
معاون وزیر با اشاره به اینکه طبیعی است سرمایهگذار به دنبال سود باشد، گفت: کسانی که به دنبال سوداگری و دلالی هستند را باید جمع کنیم نه اینکه با اصطلاحات نامناسب سرمایهگذاران را از خود برانیم.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان بیان کرد: این موضوع سبب میشود که سرمایهگذاران ما به جای تولید چادر، اقدام به واردات چادر از کشورهایی میکنند که تنها برای سودجویی اقدام به چنین کاری میکنند.
نوابی تصریح کرد: یزد این ظرفیت را دارد که 20 میلیون متر مکعب از این ظرفیت خالی را با بهترین و پیشرفتهترین تکنولوژی روز را تولید کرده و بازار را به دست بگیرد.
وی با اشاره به اینکه الان سه میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد، گفت: این نشان میدهد که به ازای هر 25 نفر یک واحد صنفی در کشور وجود دارد ولی وضعیت اقتصاد کشور به این صورت است.
معاون وزیر تصریح کرد: ما شعبههای بسیار زیادی در کشور داریم و هرچه هم تعداد شعب زیاد باشد، نشان دهنده توسعه نیافتگی است ولی متاسفانه ما تعداد زیاد شعب را نشانه توسعه میدانیم.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/