قائم مقام وزیر بهداشت گفت:در مقایسه با خیلی از کشورهای ثروتمند دنیا از امکانات شیمی درمانی بسیاری برخوردار هستیم که این همان ارائه خدمات غیر ضروری است بنابراین پزشکان را به استفاده از راهنماهای بالینی توصیه می کنیم.

ایرج حریرچی سخنگوی وزیر بهداشت در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه ایران از لحاظ دانش پزشکی درموقعیت خوبی نسبت به کشورهای منطقه قرار دارد، عنوان کرد: باتوجه به درآمد سرانه کشور درمان های اقتصادی مناسبی برای درمان سرطان در کشور را داریم اما در مقایسه با کشورهایی با درآمد اقتصادی بالا محدودیت هایی را داریم.

وی تاکید کرد: ایران در مقایسه با خیلی از کشورهای ثروتمند دنیا بیشتر از شیمی درمانی در دسترس داریم که این همان ارائه خدامت غیر ضرور است بنابراین پزشکان را به استفاده از راهنماهای بالینی توصیه می کنیم.

وی افزود: شیمی درمانی که افزایش بقا و کیفیت زندگی را برای بیمار به دنبال نداشته یا عوارض آن بیش ازکیفیت زندگی ایجاد شده باشد جز به بار آوردن هزینه هایی برای خانوارها نتیجه دیگری را به دنبال ندارد.

قائم مقام وزیر بهداشت در خصوص تاثیر قراردادهایی که با سایر کشورها در حوزه سلامت بسته شده بر وضعیت درمان بیماران سرطانی گفت: قراردادهای اولیه برای ساخت بیمارستان های بزرگ با مجموع  13 هزار تخت بیمارستانی است که  عمدتا شامل مراکز درمانی هم می شوند.

وی ضمن تاکید بر اینکه بیمارستان سازی یک اقدام زمان بر است، تصریح کرد: امیدواریم با تمایل زیادی که کشورهای اروپایی و آسیای شرقی برای سرمایه گذاری در این حوزه دارند، جذب سرمایه مناسبی با توجه به استراتژی دولت و مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی در چارچوب اقتصاد مقاومتی داشته باشیم .

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار