«حدیث فرقت یار» یکی از ویژه نامه های منتشر شده در ساعات اولیه پس از ارتحال امام خمینی (ره)بود.

محمد جواد مرادی‌نیا، نویسنده و دکترای تاریخ ایران به بهانه فرا رسیدن ایام ارتحال امام خمینی (ره) به خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: من در سال 1368 مدیر تحریریه روزنامه جمهوری اسلامی بودم و صبحی که خبر ارتحال امام خمینی (ره) اعلام شد، به رغم آنکه روزنامه جمهوری اسلامی روزنامه صبح بود و معمولا صفحات چنین روزنامه‌هایی در عصر روز قبل بسته می‌شود، صبح زود و به صورت ناخودآگاه به سمت تحریریه رفتم و بر اساس قراری که گذاشته شد، ویژه نامه ای را فراهم کردیم که تا ظهر آن روز  با عنوان «حدیث فرقت یار» منتشر شد.

وی افزود: این ویژه نامه از زمان ورود امام خمینی (ره) به کشور تا زمان ارتحال ایشان را روایت کرده بود.

این نویسنده در بخش دیگری از سخنانش در خصوص آنچه که تا به امروز درباره امام خمینی (ره) نوشته شده، گفت: تا به امروز کتابهای زیادی درباره امام خمینی (ره) نوشته شده و میزان آنها از نظر کمی قابل توجه است و انصافا خیلی از خلأها را پر کرده اند.

وی افزود: شناخت امروزی ما از امام خمینی (ره) مرهون این کتابهاست اما کافی نیست؛ زیرا هرچه زمان می‌گذرد، زبان گفتگو با افکار عمومی با دوره‌های قبل متفاوت می‌شود. هم اکنون به نظرم در معرفی امام خمینی (ره) با زبان امروزی کم کاری کرده‌ایم.

مرادی‌نیا افراط و تفریط های جامعه، نگاه های یک جانبه و تک بعدی به امام خمینی (ره) و اندیشه هایش و گرانی و سختی معیشت برای برخی از اقشار جامعه را دلیل کم کاری ادبیات در معرفی بنیانگذار انقلاب اسلامی به اقشار مختلف جامعه دانست و خاطرنشان کرد: من تا به امروز 7 یا 8 اثر تألیفی در رابطه با امام خمینی (ره) داشته ام و هم اکنون نیز در حال نگارش کتاب «زندگینامه جامع امام خمینی (ره)» با استناد بر اسناد موجود هستم اما هنوز به نیمه راهش هم نرسیدم.

یادآور می‌شود؛ مرادی نیا تا به امروز کتابهایی چون «خاطرات آیت الله پسندیده»، «خمین در انقلاب»، «خمین در گذر تاریخ» و «منزل به منزل با امام خمینی (ره)» را روانه بازار کتاب کرده است.


انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار