پیشنهاد ایران در رشته روئینگ قایقرانی مورد موافقت فدراسیون جهانی این رشته قرار گرفت و در نهایت رویینگ سواران ایرانی مدالها را درو کردند.

به گزارش خبرنگار  گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ مسابقات کاپ روئینگ آسیایی در مسافت 500 متر و هزار متر برای اولین بار و با تایید فدراسیون جهانی به میزبانی ایران در دریاچه آزادی برگزار شد.

همچنین کشورهایی که به صورت سرعتی فعالیت می کنند در این مسابقات حضور داشتند. ایران در این مسابقات 4 طلا ،7نقره و 6 برنز شد. در این خصوص با دبیر فدراسیون قایقرانی وحید مرادی در گفتگو با خبرنگار سایر حوزه های گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: در فدراسیون قایقرانی چه پیش از انقلاب و چه پس از انقلاب شکوهمند اسلامی مسابقات رویینگ برگزار نمی شد.البته در هیچ کشوری این مسابقات نبود.پس از بازی های آسیایی 2006 قطر که از سر اجبار مسابقات را اجرا می کردند.اصولا هیچ زمان کشورهای غرب آسیا میزبان مسابقات رویینگ نبودند و ایران هم چنین شرایط داشت. یکی از دلایل  این مسئله برگزاری مسابقات رویینگ در پیست دو کیلومتر بود و همانطور که می دانید مسابقات در پیست برگزار می شود.

پیشنهاد ایران با استقبال بسیاری کشورها روبه رو شد
وی افزود: هنگامی که بنده به عنوان نایب رئیس روئینگ آسیا انتخاب شدم این پیشنهاد را به رئیس فدراسیون جهانی با استدلال های متعددی دادم ، یکی از دلایلم این بود که ایران در آسیا جزو 45 کشوری است که در رشته روئینگ فعالیت می کند . شاید 6 کشور در آسیا پیست 2 کیلومتر دارند.بقیه کشورها برای تمرین پیست هزارمتر دارند.در چنین شرایطی باید جوانان بیشتری را جذب کنیم زیرا روئینگ قدمت 120 ساله دارد و یک رشته قدیمی و سنتی است.
 
مرادی در ادامه تصریح کرد:بر این اساس پیشنهاد ما در فدراسیون آسیا به تصویب رسید و اولین دوره ای است که در چتر فدراسیون روئینگ آسیا به میزبانی جمهوری اسلامی در مسافت هزار متر و پانصد متر برگزار شد. به این منظور از فدراسیون جهانی دعوت کردیم تا از نزدیک شاهد مسابقات باشند.بحث های متعددی در خصوص برگزار مسابقات سرعتی در دنیا مطرح بود .اما به نتایج خوبی رسیدیم.همچنین این میزبانی به درخواست بنده بود که باید به میزبانی تهران برگزار می کردیم.
 
نایب رئیس روئینگ آسیا در ادامه توضیح داد:رویینگ سواران کشورمان از مجموع 57 مدال مسابقات اینچئون 9 مدال را از آن خود کردند که از این تعداد یک مدال طلا را از کل کاروان محسن شادی و مدال نقره را سولماز عباسی کسب کرد.البته در رشته آبهای آرام هم نتایج پاروزنان بدنبود و چندین مدال برنز به دست آوردند.با توجه به اینکه قدمت روئینگ در ایران 10 سال است.اما روئینگ جایگاه ویژه ای به دست آورده است.
 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: تنها پاروزنی که امسال موفق به کسب سهمیه شد مهسا جاور بود.او در رشته رویینگ موفق به کسب نقره و برای حضور در المپیک انتخاب و جایگاه مناسبی به دست بیاورد.البته ما قانع به این سطح نیستیم و ظرفیت بسیار بالایی در ورزشکاران دختر و پسرمان است که امیدوارم شاهد موقعیت های بهتری را کسب کنیم.
 
دبیرفدراسیون قایقرانی در خصوص محسن شادی و اینکه در قایقرانی هم اکنون حضور کم رنگی دارد تاکید کرد: محسن شادی خیلی خوب در آذربایجان غربی با فدراسیون قایقرانی در حال همکاری است. او به عنوان مربی فعالیت می کند وتصمیمی بود که از مدتها پیش گرفت تا فعالیت خود را این رشته تغییر دهد.تابستان گذشته یک کورس مربیگری در چین برگزار شد که محسن شادی را به  آن دوره  اعزام کردیم.
 
مرادی در ادامه خاطر نشان کرد:به دنبال این هستیم که محسن شادی که از یک پیشینه قوی برخوردار است به قایقرانان ایرانی کمک کند.محسن شادی به خاطر تمرینات و استعدادی که داشت بی نظیر بود.زیرا ورزشکاران جوانی داریم که در آینده صدایشان را خواهیم شنید.به دنبال این هستیم که محسن شادی و بقیه جزو پیشکسوتان این رشته شوند.تصمیم او برای مربی شدن کاملا شخصی است و او عضو این خانه است.
 
وی خاطر نشان کرد:هم اکنون پایگاه های قهرمانی ما فعال هستند و استعدادها در رشته روئینگ برای حضور در این رشته جذب شده اند.مربیان استعداد یاب ما در همه استانها فعال هستند.تیم ها در قسمت های مختلف ایران و در گروه سنی نوجوانان و جوانان مشغول تمرین هستند و فدراسیون برای المپیک 2020 برنامه دارد .

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار