پیمان کیهانور مدیر روابط عمومی و امور بین الملل ستاد سلول های بنیادی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اقتصاد دانش بنیان در حیطه پزشکی بازساختی اظهار داشت: امروزه
از سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی به عنوان انقلاب چهارم پزشکی نام می برند زیرا این تکنولوژی جدید آینده بسیار خوبی در عرصه درمان بیماریهای صعب العلاج دارد.
وی ادامه داد: اقتصاد بنیادی در کشورهای بسیار زیادی در حال فعالیت هستند و محصولات متعدد شان بازارهای جهانی فراوانی را به خود اختصاص داده است.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل ستاد سلولهای بنیادی در خصوص اجزای متعدد بازار اقتصادی سلولهای بنیادی گفت: این سلولها شامل مهندسی بافت، بافتهای استخوانی و پوستی در بحث پزشکی و ترمیم بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و تجهیزات و ملزومات آن در مصارف زیادی کاربرد دارد.
وی تاکید کرد: کشورهای همسایه سرمایه گذاری متعددی در درمان انواع سرطانها بوسیله سلول های بنیادی انجام دادند و به دلیل سود بالا و بازار گسترده این محصولات کشورهای مختلف دنیا روی به این شیوه آوردند.
کیهانور یاد آورشد: شرکتهای دانش بنیان با ورود به این حوزه می توانند بازار داخلی و خارج از کشور را به دست بگیرند و با فروش محصولات شان یک کار اقتصادی را رقم بزنند.
وی گفت: به دلیل مراجعه افراد به مسائل کلی بیش از 50 درصد از بازار مربوط به فناوری سلول های بنیادی بازساختی در اختیار سایر کشورها قرار می گیرد.
انتهای پیام/