یک متخصص طب سنتی گفت: فکرها، استرس‌ها و احساساتی که موجب افزایش گرمی در مغز، قلب، معده و کبد شوند، موجب افزایش تشنگی می‌‌شود.

انجام فعالیت‌های فکری بیش از حد در ماه رمضان موجب تشنگی می‌شود
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ناصر رضایی پور درباره تدابیر کاهش تشنگی در روزهای گرم رمضان اظهار داشت: بهتر است در وعده سحر از مصرف خوردنی‌های ادرارآور مانند هندوانه و چای پررنگ پرهیز شود؛ چون موجب افزایش ادرار در طول روز شده، به تشنگی می‌افزاید.
 
آشنایی با عوامل بروز تشنگی در ماه رمضان
 
به گفته وی در رمضان‌های تابستانه، قطع مصرف نوشیدنی‌ها و خوراک‌های تری‌بخش و خنکی‌بخش، در کنار رویارویی با گرمای خورشید و عوامل گرم‌کنندۀ دیگر مانند حرکت بدنی و روحی، موجب کاهش رطوبات بدن, غلبۀ گرمی و خشکی بر قلب, کبد و معده می‌شود و فرد دچار تشنگی زیاد می‌‌شود.
 
این متخصص طب سنتی ادامه داد: این وضعیت موجب خشکی پوست و مزاج،‌ مشکلات روحی، عدم تمرکز، افکار بد، کم خوابی و بدخوابی، عصبیت و تحریک‌پذیری و بی‌قراری و... به‌ویژه در افراد گرم و خشک‌مزاج می‌‌شود.
 
انجام  فعالیت‌های فکری بیش از حد در ماه رمضان موجب تشنگی می‌شود
 
رضایی پور بیان داشت: همۀ غذاها و ادویه گرم و خشک، غذاهای مولد صفرا، خوراک‌های چرب و سرخ‌کردنی‌ها، کارهای بدنی زیاد، مواجهه با گرمای روز و تابش آفتاب، بوها، فکرها، استرس‌ها و احساساتی که موجب افزایش گرمی در مغز, قلب, معده و کبد شوند, موجب افزایش تشنگی می‌‌شود.
 
وی خاطرنشان کرد: نخستین گام در کاهش عطش در روزه‌داری، پرهیز از عوامل زمینه‌ای‌ است که در بالا ذکر شد.
 
منبع: تسنیم
 
انتهای پیام/
برچسب ها: تشنگی ، طب سنتی ، متخصص ، ادویه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.