با انتصاب سیاوش زراعتی، گویی تاریخ دوباره تکرار شده، این بار با کارگردانی محمدباقر نوبخت و تهیه کنندگی علی طیب‌نیا برای مدیریت زراعتی در بانک صادرات.

گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان - سکانس نخست جا به جایی مدیران عامل متخلف نظام بانکی اکنون به قسمت آخر رسیده و موج عزل و نصب‌ها اسماعیل لله گانی را از طبقات فوقانی برج سپهر به زیر کشیده و سیاوش زراعتی را با همه کهولت سن به مستأجر جدید برج خیابان طالقانی مبدل ساخته است.

"اسماعیل زراعتی"، 12 تیرماه سالجاری و طی حکمی از سوی هیأت مدیره به عنوان مدیر عامل بانک صادرات منصوب شد، هر چند که پیش از رسیدن به مدیریت بانک مورد اشاره، مشق مشاورت در حوزه بانکی و بیمه‌ای را برای محمدباقر نوبخت رئیس کنون سازمان مدیریت و رنامه ریزی کشور تدارک می‌دید.

گفته می‌شود، مهمترین تکیه‌ گاه سیاوش زراعتی در شرایط حاضر در دولت، همشهری وی یعنی محمدباقر نوبخت بوده که حاضر شده برای تصدی ریاست مرد کهنسال بر بزرگترین بانک بورسی کشور، یک کوپن جدی نزد طیب‌نیا خرج کند. البته این نخستین بار نیست که با اعمال نفوذ حلقه نزدیک به  روحانی، مدیر عامل یک بانک تعیین می‌شود.

پیش‌تر هم حسین فریدون، برادر رئیس جمهوری، با تجویز نسخه ای به طیب‌نیا توانست "علی رستگار" مرد نه چندان با تجربه مدیریتی نظام بانکی را به ریاست بانک ملت و علی صدقی مدیر بازنشسته را بر کرسی ریاست بانک رفاه کارگران بنشاند.

البته، هر دو مدیر مذکور، تا همین چند وقت قبل هر یک به نحوی به فردی حاشیه‌ساز در نظام بانکی مبدل شد‌اند اما دست آخر با سرخوردگی هرچه تمام‌تر اقامتگاه خود در نظام بانکی را برای همیشه بدرود گفتند.

حال با انتصاب سیاوش زراعتی، گویی تاریخ دوباره تکرار شده، این بار با کارگردانی محمدباقر نوبخت و تهیه کنندگی علی طیب‌نیا برای مدیریت زراعتی در بانک صادرات. جالب‌تر اینکه گزینه تحمیلی نوبخت در قیاس با رستگار و صدقی دارای سابقه به مراتب کمتر و ناچیز تری در نظام بانکی است.

بر اساس این گزارش، سیاوش زراعتی پیش از رسیدن به مدیریت عاملی بانک صادرات تجربه فعالیت در بنیاد خیریه فرهنگی آموزشی صدر هاشمی نژاد، ریاست هیئت مدیره کفش ملی و مدیریت عاملی شرکت سرمایه‌گذاری صنعتی ملی را با خود به یدک کشیده است.

گفته می‌شود که در کنار حضور در هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید، مدیریت عاملی منطقه آزاد قشم و چابهار و تجربه حضور در بانک ملت و پارسیان را هم در رزومه خود ثبت کرده ، هر چند که جستجوی در سوابق، سابقه حضور کوتاه مدت زراعتی را در هیات مدیره بانک تجارت بیشتر به چشم می آورد.

با این همه بانک بورسی صادرات در شرایط کنونی وضعیت خاصی را پشت سر گذاشته و چالش‌های جدی را هم فراروی خود دارد که از جمله آنها می‌توان به بلاتکلیفی بخشی از واگذاری شرکت‌ها در قالب ترک بنگاه‌داری آن اشاره کرد. گشت و گذار در صورت‌های مالی و حسابرسی نیم سال مالی 94 بانک صادرات هم بیانگر بروز برخی مشکلات جدی تر در این بانک است.

انتظار می رفت که مدیر تازه برکشیده بانک صادرات با همه مشغله‌های فرارو، در پیامی، از سیاست های خود بر روی درگاه رسمی بانک متبوع ، رونمایی به عمل  می‌آورد، موضوعی به نظر می رسد، عدم توجه به آن تا اکنون، چندان هم برای سیاوش زراعتی با اهمیت تلقی نمی‌شود.

با این اوصاف، خواسته یا ناخواسته و در آینده‌ای نه چندان دور، دست اندازهای غیر قابل محاسبه ای بر سر راه سیاوش زراعتی به عنوان مدیر بانک صادرات سبز خواهد شد.

بنابراین باید دید که گزینه مورد نظر نوبخت در بانک صادرات به سرنوشت لله گانی دچار خواهد شد یا زراعتی کهنسال،  همشهری خود را در بدنه دولت رو سفید می‌کند!

منبع: نسیم انلاین

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار