عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: تکثیر و کشت روغن کاملینا برای اولین بار در ایران انجام شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛دانیال کهریزی از استخراج روغن در سطح نیمه صنعتی از گیاه کاملینا برای اولین بار در کشور در کرمانشاه خبر داد و ادامه داد: این گیاه روغنی جزو خانواده براسیکاسه است و احتیاجات آبی بسیار کمتر و مقاومت به سرمای بهاره بیشتری نسبت به سایر گیاهان روغنی به‌خصوص کانولا دارد.

 وی با بیان اینکه گیاه روغنی کاملینا برای اولین بار در کشور توسط یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه رازی(در قالب شرکت دانش بنیان) اصلاح و کشت شده و هم اکنون برای تمامی اقلیم‌های کشور و در شرایط دیم سازگاری آن تایید شده است.

کهریزی با اشاره به  مقاومت بسیار بالایی این گیاه نسبت به آفات رایج در دانه‌های روغنی مانند سوسک‌های گرده‌خوار گفت:روغن گیاه کاملینا علاوه بر مصارف خوراکی و غذایی، به دلیل بالا بودن میزان امگا 3، ویتامین E و خواص آنتی اکسیدانی، خواص درمانی بسیاری دارد.

هم اکنون چهار دانشجوی دکترای تخصصی و 10 دانشجوی کارشناسی ارشد مشغول گذراندن پایان‌نامه‌های خود در رابطه با مسائل مختلف گیاه روغنی دارویی کاملینا هستند.

انتهای پیام/ح


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.