عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: استفاده از زیره و میخک می تواند خواص آرسنیکی برنج را محدود کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: برنج به دلیل خاصیت آرسنیکی که دارند، مصرفشان باید محدود باشد. بررسی ها نشان می دهند که میخک و زیره جزء ادویه های لاغری به حساب می آیند و سموم بدن را دفع می کنند و قادرند میزان سوخت و سازی بدن را افزایش دهند.
وی افزود: گفتنی است در بسیاری از خانواده ها نخوردن برنج مساوی با نخوردن غذاست اما مصرف برنج همراه با ادویه هایی مثل میخک و زیره سبب کاهش حجم دریافتی غذاها می شود و بدن سریع تر و راحت تر برنج را هضم می کند.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: بهتر است که برای از بین بردن خاصیت آرسنیکی برنج از زیره و میخک استفاده شود تا مشکلات برنج ها برطرف شود.
 
انتهای پیام/ ب   

برچسب ها: برنج ، زیره ، میخک ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.