به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،سیروس بلند نظر در عین حال خاطرنشان کرد که نظارت بر تولید و عرضه انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در حیطه نظارت و اختیارات سازمان دامپزشکی کشور است.
این کارشناس فرآورده های گوشتی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فقط فرآورده های غذایی گوشتی دارای مجوزهای بهداشتی از معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، مطابق با معیارها و مقررات ملی و بهداشتی است؛ ضمن اینکه سازمان غذا و دارو آنها را تایید می کند.
بنابراین گزارش ، مصرف گوشت قورباغه ، منع شرعی دارد؛ قیمت جهانی هر کیلوگرم گوشت قورباغه 6 تا هفت دلار است.
برخی سایت های خبری از فروش گوشت قورباغه در برخی فروشگاه های خبر داده بودند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/