به گزارش
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان نخستین دوره شورای سیاستگذاری سی امین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور اعضای این شورا در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این جلسه ضمن قدردانی از علی اکبر اشعری که به عنوان سخنگوی این شورا در دوره قبل نمایشگاه فعالیت می کرد، همایون امیرزاده به عنوان سخنگوی شورای سیاستگذاری سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران انتخاب شد.
تشکیل کارگروهی متشکل از مجتبی عبدالهی، امیر مسعود شهرام نیا و مهدی اسماعیلی راد با هدف پیگیری بهسازی و ارتقای کیفی امکانات محل برگزاری نمایشگاه کتاب از دیگر مصوبات جلسه این شورا بود.
اعضای شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب تهران در ادامه مصوب کردند، دو گزارش کارشناسی با موضوع های «تاثیر اقتصادی نمایشگاه کتاب تهران بر نشر کشور» و «ارزیابی کارکردهای فرهنگی نمایشگاه کتاب تهران» تهیه و ارائه شود.
بر اساس همین گزارش، در ابتدای این جلسه سید عباس صالحی؛ معاون وزیر و رئیس سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تلاش ها و فعالیت مدیران کمیته ها و تمام دست اندرکاران بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قدردانی کرد.
وی با اشاره به تغییر مکان برگزاری نمایشگاه در دوره بیست و نهم، این تصمیم را نتیجه بررسی کارشناسانه و دقیق شورای سیاستگذاری نمایشگاه و موفقیت آن را حاصل تلاش ها و همراهیهای مدیران و دست اندرکاران کمیته های گوناگون ارزیابی کرد.
قائم مقام رئیس و معاون اجرایی بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران به ارائه گزارش از فعالیت کمیته ها و بخش های مختلف نمایشگاه پرداخت.
امیر مسعود شهرام نیا به 76 ارگان، سازمان و نهاد به عنوان همکاری کننده در برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اشاره و اضافه کرد: در نمایشگاه کتاب بیست و نهم تعداد سه هزار و 200 ناشر داخلی در یک هزار و 660 غرفه به ارائه 150 هزار عنوان کتاب و 6 هزار ناشر خارجی در 130 غرفه به ارائه 160 هزار عنوان کتاب اقدام کردند.
وی مجموع فروش نمایشگاه کتاب تهران را رقمی بالغ بر 110 میلیارد تومان اعلام کرد که 78 میلیارد آن از طریق دستگاه های کارتخوان و مابقی به صورت نقدی و تعهدی بوده است.
شهرام نیا درباره ویژگی های نمایشگاه کتاب در دوره بیست و نهم به مواردی نظیر واگذاری امور اجرایی به بخش غیردولتی، تلاش برای تقویت استانداردهای نمایشگاهی، تقویت بعد بین المللی و توجه به دیپلماسی فرهنگی، توجه به توسعه عدالت فرهنگی، تقویت جنبه نمایشگاهی و ساماندهی یارانه ها اشاره کرد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
متشکرم
نتونستم ببرمش چون شنيدم امكانات رفاهي نداره .
ايكاش تمهيدات بيشتري انديشيده بشه كه علاقه به كتاب و كتاب خواني روز به روز بيشتر بشه نه اينكه سالي يك بار نمايشگاه كتاب رو هم ديگه نتونيم بريم .
من چه طور می تونم از ناشران امریکایی و انگلیسی (صرفا" این دو کشور) اطلاعات حاصل کنم؟ آخرین کتب منتشر شده داستان کوتاه انگلیسی رو از چه ناشرایی می تونم دریافت کنم منظورم اونایی هست که هنوز ترجمه نشده ووارد بازار جهانی نشده. ممنون میشم راهنماییم کنید.
خداقوت
من یک فرهنگی هستم اما نمیدونم چرا الان که نمایشگاه کتاب که یک اتفاق خوب فرهنگی در کشور ماست متاسفانه هیچ تخفیفی به ما معلمان تعلق نمیگیره
منظورم بن کتآب هست که به دانشجو و طلبه و دانش آموز و استاد دانشگاه بن می دن اما به معلمان نه
آخه چرا؟؟؟!!!!
لطفا خرید اینترنتی کتاب از نمایشگاه را از همین روزهای اول نمایشگاه فعال کنید تا مردم سایر استانها محبور تشن بخاطرخرید چند کتاب به تهران بیان
1: بار ترافیکی برای تهران نداشت. 2: کارمندها نیاز به مرخصی گرفتن و خستگی راه دور تا تهران نداشتند. 3: خرید بیشتری می شد. 4: بازار سیاه فروش بن دانشجویی نمیشد و هر کسی از سهمیه خود استفاده می کرد. 5: این همه استاد و دانشجو مجبور نبودند سوار اتوبوس و قطار شده و یکروزه به تهران بیایند و جاده ها شلوغ نمیشد. 6: شاید یکی از این اتوبوسها تصادف کند آنوقت میگوییم خدا بیامرزه. اینها سرمایه های این کشورند بهتر برنامه ریزی کنید.
باتوجه به گراني قيمت كتاب، در اين سالها هروقت به نمايشگاه كتاب رفته ام، فقط براي فرزندانم كتاب خريده ام و به ندرت براي خود كتابي تهيه كرده ام.
عليرغم اينكه يافتن كتاب خوب و سودمند نسبت به گذشته خيلي سخت تر شده ولي بايد با زمانه جلو رفت.
اميدوارم تمامي فرزندان اين آب و خاك عاقبت بخير شوند.
از وقتی مکان نمایشگاه به شهر آفتاب منتقل شد دیگه به نمایشگاه نرفتم ؛ امسال سعی می کنم اگر بتونم از نمایشگاه دیدن کنم
لطفا راهنمايي فرماييد.