علی مصطفوی مدیر عامل یک شرکت فناور در گفت و گو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به ایجاد واحد های مجهز در زمینه تولید گلاب اظهار داشت: ترویج کشت گل محمّدی در این منطقه نیازمند ایجاد دگرگونی در تفکر سنتی کشاورزان بود و هنوز گل محمّدی را به عنوان یک گیاه اقتصادی و سود آور نمی پذیرفتند که این شرکت دانش بنیان اقدام به این کار کرد.
وی ادامه داد: این شرکت با ترویج فرهنگ پرورش گل محمّدی، از سم و کود شیمیایی استفاده نکرده و به رعایت ضوابط کشاورزی ارگانیک از سوی کشاورزان و استانداردهای ارگانیک در طول مراحل کاشت، داشت و برداشت و نیز بسته بندی محصولات ملزم میداند.
مصطفوی تصریح کرد: محصولات گل محمدی این شرکت شامل گلاب، اسانس، غنچه و گل خشک بوده و محصولات به کشورهایی از قبیل انگلستان، آلمان، فرانسه، کانادا، روسیه، هنگ کنک، ترکیه، اتریش، سنگاپور، نیوزلند، استرالیا و چین و ژاپن صادر می شود که عمده مصرف آن در صنایع آرایشی و بهداشتی است .
وی یادآور شد: این شرکت در حال توسعه کشت و کار ارگانیک گل محمدی است و به این منظور کشت بیودینامیک گل محمدی را در گلستانهای ایجادشده با آخرین دانش و تجربه های کشاورزی ارگانیک و بیو دینامیک آغاز کرده است.
انتهای پیام/