به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید حسین هاشمی استاندار تهران در چهاردمین جلسه اقتصاد مقاومتی استان تهران که امروز (چهارشنبه) در ساختمان استانداری تهران برگزار شد، اظهار داشت: در این جلسه مباحث مربوط به اجرای عملیاتی برنامههای دستگاههای اجرایی در راستای اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل را بررسی میکنیم که در این راستا در هر جلسه چند دستگاه اجرایی گزارشی در مورد مصوبات قبلی و پیشرفت عملی برنامه های خود ارائه میکند.
وی افزود: در این جلسه برنامههای سازمان صنعت، معدن و تجارت، برق منطقهای استان تهران، توزیع برق استان و توزیع برق تهران بزرگ را ارزیابی کردیم.
استاندار تهران در ادامه گفت: در بخش صنعت و معدن برای صنایع کوچک و متوسط 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته که هزار و 316 هزار میلیارد تومان برای استان تهران در نظر گرفته شده است.
هاشمی افزود: پیش بینی شده بود که 981 واحد صنعتی این تسهیلات را دریافت کنند و خوشبختانه بیش از دو هزار و 134 واحد تولیدی اقدام به ثبت نام دریافت برای این تسهیلات کردند.
وی افزود: با توجه به کارمزد 18 درصدی تسهیلات، تاکنون استقبال مناسبی از ثبت نام برای این تسهیلات شده است و ما این مصوبه را تصویب کردیم و به بانکها ابلاغ شد و برای هر 2 بانک در تهران نماینده تام الاختیار انتخاب کردیم.
استاندار تهران گفت: بررسی صلاحیت واحدهای صنعتی ثبت نام شده برای دریافت تسهیلات که از طریق سامانه ثبت نام کردهاند، انجام شده است.
هاشمی تصریح کرد: اگر سهم هزار و 316 هزار میلیارد تومانی برای تهران کم است، باید تقاضای افزایش آن را داشته باشیم و همچنین تصویب کردیم تا بخش کشاورزی و بخش صنایع جدا و تفکیک شوند.
وی افزود: بر اساس تصویر ما مقرر شد هر بخشی که واحدهای آن کوچک و متوسط است بیش از سه میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت تا به چرخه تولید واقعی خود بازگردد، این تسهیلات شامل حال آنها شود.
استاندار تهران گفت: از جمله اقدامات مفیدی که در بحث برق استان انجام شد، پایدار نگه داشتن شبکه است که این عمل در جهت رفاه مردم بود.
هاشمی تصریح کرد: یکی از اشکالات استان تهران این است که بیش از 50 درصد تجهیزات برق عمر بالای 25 سال دارند و فرسوده به شمار میآیند و در واقع اقدام خوبی هم که در بخش برق منطقهای و استانی و توزیع شبکه پایتحت انجام شده، جلوگیری از اتلاف برق است.
وی افزود: جلوگیری از اتلاف برق موجب صرفه جویی در مصرف پول و نیز مصرف سوختی که برق را از آن تولید میکنند شده است و میزان تلفات برق در بخش تهران تا پایان سال 95 از ده درصدی که پیش بینی شده بود به 6.2 درصد کاهش پیدا میکند.
استاندار تهران گفت: یکی از اشکالاتی که در بخش استانی و شهرستانی ما وجود دارد استفاده مجاز از برق به دلیل ساخت و سازهای غیر مجازی است که در گذشته و دولتهای قبلی در تهران انجام شده و اکنون به دولت یازدهم به ارث رسیده و باید ساماندهی شود.
هاشمی تصریح کرد: در تهران 4 درصد به شکل غیر مجاز از برق استفاده میکنند و در قبال آن هیچ هزینهای را پرداخت نمیکنند.
وی افزود: کمیتهای را برای ساماندهی این موضوع متشکل از دستگاههای اجرایی و ذیربط تشکیل دادیم تا برای مصارف غیر مجاز تصمیم گیری کند، تا بدین وسیله دولت به حق خود برسد و هزینه برق مصرفی از مشترکین دریافت شود.
استاندار تهران گفت: در بحث برق استفاده از فاینانس برای نوسازی تجهیزات فرسوده برق استان تهران یکی از اقدامات مفیدی است که موجب ترمیم تجهیزات میشود که از این طریق خسارت وارده جبران خواهد شد.
انتهای پیام/
استفاده از برق بجای گاز میتواند
موجب اصلاح الگوی مصرف شده
الودگی وخطر آتش سوزی و....را به حداقل میرساند
اقدام و عمل لازم است