به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، داود سلمانپور، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه افزایش تولید مواد غذایی مصنوعی و فست فود در کشور موجب افزایش گرایش مردم به مصرف این نوع غذاها شده افزود:مصرف این نوع غذاها سلامت افراد را تهدید می کند.
وی تولید محصول سالم را لازمه سلامت جامعه دانست و بیان داشت: سلامت هر فرد ارتباط مستقیم با مواد غذایی دارد که مصرف می کند لذا باید در مصرف مواد غذایی دقت کرد چرا که شاخص خود مراقبتی توجه و دقت در مصرف غذایی است.
سلمانپور اظهار کرد:موضوع غذا و تولید مواد غذایی سالم که به سلامت افراد ارتباط مستقیم دارد مسئله ای فراتر از یک وزارتخانه است و نیازمند تلاش همه دستگاههای اجرایی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت:اگر بخواهیم از صف بلند بیماری ها بکاهیم باید با پرهیز از مصرف غذاهای مصنوعی و فست فود ، در تغذیه خود تغییر کیفی ایجاد نماییم.
وی در ادامه به تشریح ویژه برنامه های هفته جهانی غذا در این شهرستان پرداخت و تصریح کرد: برپایی نمایشگاه صنایع غذایی شمال خوزستان و تجلیل از صنایع غذایی برتر منطقه از جمله برنامه های این هفته در دزفول می باشد.
انتهای پیام/م