به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛جعفری معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان در این آئین با اشاره به اینکه «آب و هوا در حال تغییر است، مواد غذایی و کشاورزی نیز باید تغییر کند» شعار جهانی روز غذای امسال تعیین شده است، گفت: رعایت یک برنامه غذایی خوب و متعادل میتواند علاوه بر افزایش طول عمر انسان سبب شادابی فرد نیز شود.
مرتضی جعفری افزود: تغذیهای که براساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی نیازهای بدن تنظیم شده سلامت انسان را تضمین می کند و در غیر این صورت سبب اختلال در عملکرد سیستم های بدن از جمله از بین رفتن قوای جسمی و روانی افراد می شود.
وی با بیان اینکه امروزه تغذیه بیش از هر زمان دیگری در زندگی اهمیت پیدا کرده است، گفت: مطالعات نشان داده که عامل بسیاری از مرگ و میرها و بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای قلبی، عروقی، سرطانها، دیابت و... ریشه در تغذیة فرد دارد که ماشینی شدن زندگی های امروزی که کاهش فعالیتهای فیزیکی را به همراه دارد پیامدی همچون چاقی را به دنبال دارد که خود منشأ بسیاری از مشکلات جسمی و روحی و روانی است پس با رعایت رژیم غذایی می توانیم سلامت بدن را تضمین کنیم.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: تغذیه سالم کودکان و نوجوانان از اهمیت خاصی در رشد و تکامل آنان برخوردار است که می تواند از مشکلات سلامتی همچون کم وزنی، کوتاهی قد، اضافه وزن و چاقی، کمبود ریز مغذیها و پوسیدگی دندان جلوگیری کند.
به گفته جعفری، سوء تغذیه نیز بر سلامت، یادگیری، حافظه و عملکرد دانش آموزان تاثیر می گذارد.در این آئین، علاوه بر اجرای مسابقه و اهدای جوایز به دانشآموزان از آنها با صبحانه سالم پذیرایی شد.
فائو هرساله در تاریخ ۱۶ اکتبر (۲۵ مهرماه) با برگزاری مراسمهای مختلفی روز جهانی غذا را که مقارن با سالروز تاسیس این سازمان بینالمللی است، در اقصی نقاط جهان گرامی میدارد.
مراسم روز جهانی غذا در ۱۵۰ کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران با حضور تمامی دستاندرکاران امر تولید غذا برگزار میشود و به همین دلیل نیز این رویداد یکی از شناختهشدهترین روزهای موجود در تقویم جشنهای مهم سازمان ملل متحد به شمار میرود.
انتهای پیام/