به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اسرائیلی "منبع" گزارش داد، خدمت نظامی سربازان زن در مناطق مرزی میان فلسطین اشغالی و بین اردن و مصر که مرزهایی آرامتر هستند، متمرکز است و بیشتر آنها در گروههای مختلط از زن و مرد فعالیت میکنند.
این پایگاه نوشت که زنان تبدیل به قدرت مهمی در حفظ امنیت در مرزهای اسرائیل شدهاند.
آموس هرئیل، تحلیلگر سیاسی روزنامه عبری زبان هاآرتص میگوید که اسرائیل اخیرا سربازی مردان در ارتش اسرائیل را به مدت شش ماه کاهش داد.
این تحلیلگر سیاسی خاطرنشان کرد، از منابع بسیاری در ارتش برای رویارویی با تهدید از غزه و همچنین انتفاضه در کرانه باختری ظرف سال گذشته استفاده شد.
وی گفت که پیوستن زنان به ارتش به آن این امکان را میدهد تا بر مشکلات کمبود منابع انسانی فائق آید و تلاشها و منابعی را برای ترغیب زنان جهت پیوستن به این وظایف به کار گیرد.
هرئیل پیشبینی کرد که تغییر مثبتی که در جامعه اسرائیل رخ داده است، تعداد زنان در وظایف جنگی در ارتش را بیشتر میکند و میانگین زنان در ارتش اسرائیل از سه درصد در چهار سال قبل به هفت درصد در حال حاضر افزایش یافته است.
از سوی دیگر، سرلشکر واصف عریقات، کارشناس نظامی فلسطینی گفت: مردان تمایل به خدمت در ارتش اسرائیل ندارند و این مساله باعث کمبود در نیروی انسانی شده است و فرماندهی ارتش دشمن نیز به این مساله اذعان دارد. توجه رسانههای اسرائیلی برای پخش برخی از برنامههایی که نشانگر نقش مهم زنان در ارتش است، زنان اسرائیلی را برای خدمت در ارتش ترغیب کرده است.
وی گفت که علت عدم تمایل مردان برای پیوستن به ارتش این است که حملات اسرائیل به نوار غزه افزایش یافت و شکستهایی که همراه داشت، باعث تضعیف روحیه سربازان اسرائیلی شده است و همچنین دغدغهای سربازان اسرائیلی را ول نمیکند و آنها را به فرار از خدمت سربازی سوق میدهد ترس از رویارویی با مقاومت فلسطین چه در نوار غزه یا در کرانه باختری است و عدم اعتماد اسرائیلیها به ویژه گروه جوانان به رهبرانشان باعث شده است که آنها از پیوستن به ارتش امتناع ورزند.
عریقات تصریح کرد: عملیات اخیر مقاومت در کرانه باختری و قدس اشغالی باعث شده است که اعتماد به نفس سربازان و افسران اسرائیلی متزلزل شود و نسبت به جان خودشان هراس داشته باشند و تعداد زیادی از سربازان و افسران اسرائیلی به صورت دورهای به مطبهای روانشناسان بروند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/