به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهبازی استادیار علوم اعصاب دانشکده فناوری های نوین پزشکی ایران و دبیر کارگاه سکته مغزی TLA که صبح امروز در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد با اشاره به موضوعات این همایش گفت: این کارگاه سه روزه ویژه دانشجویان مقطع دکتری و اساتید در زمینه آسیب های ضربات مغزی است.
وی بیان کرد: آسیب های تراماتیک مفز(سکته مغزی، ضربات مغزی)، قطع نخاع و آسیب های نخاع و بیماری های مزمن تحلیل برنده مغز مانند M.S یا ALS از موضوعات این کارگاه است.
دبیر کارگاه سکته مغزی TLA درباره اهداف برگزاری این کارگاه ها اظهار داشت: آموزش به دانشجویان و اساتید محقق در این زمینه، آشنایی با تکنیک و بر طرف کردن نواقص در هنگام برخورد با مشکلات و آگاهی از پیشرفت علمی سایر دانشگاه ها از اهداف مهم این کارگاه است.
شهبازی با بیان اینکه این کارگاه به صورت تئوری و عملی است، اذعان داشت: در این کارگاه هیدرات کردن مدل بیماری در حیوانات آزمایش می شود.
این استادیار دانشگاه ادامه داد: بعد از آزمایش در زمینه مدل حیوانی، نتیجه اش به مدل و مطالعات انسانی می رسد.
وی اظهار داشت: در این مرحله تکنیک های پیشرفته ای که استفاده می شود برای ایجاد خود بیماری مدرن و روش های مطالعه و بررسی کردنشان قرار است به صورت توری و عملی صورت گیرد.
شهبازی در پایان بیان کرد: این کارگاه ها برای شناخت بیشتر نواقص در زمینه های آسیب های مغزی و استفاده از تجربیات پرفسور بایر و دیگر همکاران است.
گفتنی است؛ کارگاه سه روزه سلولی از ۹ الی 11 آبان در مرکز تحقیقات سلولی سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری اساتید دانشگاه آخن آلمان برگزار می شود.
انتهای پیام/
بیماری حدود 5 سال پیش با تغییر شخصیت و افتادنها و کمی ناروای در گفتار شروع شده بود ولی تشخیص نهایی آن 3 سال طول کشید. در آن مدت تشخیص های غلط و داروهای اشتباه باعث بدتر شدن وضعیت ایشان بود که بعد از قطع داروها هم خرابیهای آن برجا می ماند.
سوال من این است که آیا در این مرکز برای این بیماری مغزی نیز تا بحال کاری انجام شده؟