به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار قزوین در جلسه بررسی وضعیت کشمش استان گفت: با توجه به حجم تولید انگور و کشمش در شهرستان تاکستان ، از این پس میز کشمش با مدیریت فرمانداری این شهرستان تشکیل می شود.
منوچهر حبیبی با اشاره به صادراتی بودن این محصول استراتژیک افزود : باید ضمن برنامه ریزی بر روی تولید کشمش ، یرای خرید به موقع و مناسب آن برنامه ریزی کرد.
وی با بیان اینکه در دنیای امروز محصولاتی مثل انگور و کشمش به صورت رقابتی معامله می شود افزود : باید بر دو مقوله قیمت و کیفیت محصول دقت کرد.
حبیبی ضمن تاکید بربهاء دادن به محصولات صادراتی گفت : اولویت اول باید برنامه ریزی برای خرید محصولات از باغداران باشد و صادرات محصول در اولویت دوم قرار گیرد تا باغداران با دلگرمی بیشتر محصول تولید کنند.
وی گفت: سازمان همیاری شهرداریهای استان در کنار تعاون روستایی هر چه سریعتر زمینه های لازم برای خرید محصول را فراهم و برنامه های خود را در این زمینه اعلام کنند.
فرماندار شهرستان تاکستان هم در این جلسه با اشاره به تولید سالانه ۵۰ هزار تن کشمش در این شهرستان گفت : از این میزان فقط ۶ هزار تن کشمش صادراتی بنام استان ثبت و بیشتر حجم کشمش به نام دیگر استانها صادر می شود.
سیاوش طاهرخانی افزود : طی ماه های اخیر با ورود بخش خصوصی و دولتی حرکت های مثبتی آغاز شده است و فرمانداری و دیگر ارگان های متولی محکم پای کار هستند .
فرماندار شهرستان تاکستان تاکید کرد : باید در این زمینه رقابت سالمی در استان شکل بگیرد و برای قیمت گذاری مناسب اقدامات لازم انجام شود .
طاهرخانی، قیمت فعلی کشمش را برای باغداران مناسب ندانست و گفت : در این باره پیشنهاد مناسب با نیاز و خواسته باغداران به سازمان جهاد کشاورزی اعلام شده است و هر تصمیمی در این زمینه در استان اتخاذ شود به آن عمل خواهیم کرد.
انتهای پیام/