به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه
؛کولانی افزود: معمولا اجرای کاداستر در اراضی زراعی با استفاده از عکس هوایی انجام میگیرد ولی در سطح باغات بدلیل مشخص نبودن حدود باغات و قطعات از طریق نقشه برداری زمینی انجام میگیرد.
کولانی با بیان اینکه زمینه اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی بر اساس سند راهبردی فراهم شده تصریح کرد: با تاسیس اداره مهندسی و حدنگاری در مدیریت امور اراضی و تشکیل کمیته فنی و تشکیل کارگروه استانی کاداستر از همکاری معاونتهای مرتبط و سازمانهای دخیل در امر کاداستر اراضی زمینه اجرای طرح بوجود آمده است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات لازم در جهت اجرای هرچه بهتر طرح کاداستر انجام شده گفت: در ابتدا با انعقاد قرارداد با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در سطح 300 هزار هکتار عکس هوایی شهرستان کرمانشاه تهیه گردیده است.
کولانی افزود: آگاهی از حدود قطعات اراضی کشاورزی، ترسیم نقشههای بزرگ مقیاس حدنگاری و گرداوری بانک اطلاعات مکانی اراضی از جمله نیازهای اصلی مدیریت زمین در هر کشوری است که در برنامهریزیهای خرد و کلان، مدیریت منابع، آمارگیری، تعیین حریم اراضی و مالکیتها و پایش، تعیین تکلیف و رفع تداخلات حقوقی کاربرد دارد.
وی خاطرنشان کرد: از جمله فواید کاداستر و ایجاد پایگاه اطلاعات مکانی اراضی میتوان به حفاظت اراضی، ساماندهی اطلاعات شناسنامه بهرهبرداران، تدوین الگوی کشت، برنامهریزی تولید، مدیریت بهینه آب و خاک و نظام توزیع محصولات کشاورزی اشاره کرد.
کولانی هدف از کاداستر را پایش، تعیین کاربری و تقویت پوشش حفاظتی اراضی کشاورزی، ساماندهی در صدور اسناد قطعی اراضی، شناسایی و احصاء تعارضات و تجاوزات به اراضی دولتی، مدیریت بهینه اراضی، مدیریت کشت و توسعه اراضی با استفاده از اطلاعات مکانی، تسهیل در ارائه خدمات فنی، اعتباری و تسهیلاتی و... عنوان نمود.
وی دیگر اهداف طرح را تسهیل برنامهریزی تولید محصولات کشاورزی، تسهیل برنامهریزی بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی، تولید اطلاعات و آمار ایجاد بانکها و پایگاههای اطلاعاتی، تسریع و تسهیل در سرمایهگذاری حوزههای مختلف بخش کشاورزی ، ارتقاء سطح رضایت مردم خصوصا" کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی برشمرد.
انتهای پیام/ز