به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان، علی باقری گفت: درسه سال گذشته در استان کرمان 50 واحد مرغ گوشتي به ظرفيت یک میلیون و 250هزار قطعه راه اندازي شده که با راه اندازي اين واحدها 9هزار تن افزايش توليد گوشت سفیدرا در استان شاهد بودیم.
وی افزود: با افزايش ظرفيت مرغ تخمگذار از 700هزار قطعه به یک میلیون 300هزار قطعه (600هزار افزايش قطعه) ظرفیت توليد تخم مرغ به ميزان 10هزار تن در سال رسید .
باقری تصریح کرد: طرح تشكيل زنجيره هاي توليد گوشت مرغ برای ساماندهی و پایداری تولید، حذف واسطه گري و کاهش قيمت مرغ براي مصرف كننده در دستور كار اين سازمان قرار داشته كه با اجرای این طرح به اقتصاداستان كمك شاياني مي شود.
وي كاهش وزن كشتارمرغ (طرح تولید مرغ سایز) را از ديگر اقدامات انجام شده عنوان كرد و افزود: صرفه جويي درهزينه هاي جاري توليد و عرضه گوشت مرغوب با کیفیت بهترو ورود به بازار جهانی از نتايج اجراي اين طرح بوده و طی سه سال گذشته دوره پرورش مرغ از 56 روز به 42 تا 48 روز کاهش یافته است.
باقری در پايان یادآور شد: در3 سال اخير توليد 390 تن گوشت بوقلمون و توليد 30 ميليون عدد تخم مرغ نطفه دار سبب ارتقا توليدات دامي استان شده است.
لازم به ذكر است در راستاي اجراي طرح 44 قانون اساسي سامانه ثبت جوجه ريزي و صدور مجوز كشتار به تشكلهاي بخش طيور و پروانه ها ومجوزهاي دام وطيور به سازمان نظام مهندسي كشاورزي ومنابع طبيعي واگذار شده است.
انتهای پیام/ح