به گزارش
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید مسلم موسوی مدیر انجمن انرژیهای تجدید پذیر کشور در اولین کنفرانس بین المللی انرژیهای تجدید پذیر که در سالن همایش هتل اسپیناس پالاس برگزار شد، اظهار داشت: این کنفرانس طی سه روز با همکاری انجمن انرژیهای تجدیدپذیر در خصوص حوزههای مختلف بهره برداری از انرژیهای تجدید پذیر برگزار میشود.
وی ادامه داد: در این کنفرانس چند هدف مهم و اساسی را در نظر داریم که مهمترین ان ارائه توانمندیهای کشور در حوزه انرژیهای تجدید پذیر و جذب سرمایه گذاریهای خارجی است.
مدیر انجمن انرژیهای تجدید پذیر کشور بیان کرد: توسعه فناوری و بومی سازی تکنولوژی انرژیهای تجدیدپذیر در تعامل با شرکتهای خارجی دومین هدف ما در این کنفرانس به شمار میرود.
وی تصریح کرد: تعامل با شرکتهای خارجی میتواند به کشور ما کمک کند تا بتوانیم به این تکنولوژی دست یابیم که تاثیر مهمی در رفع آلودگی هوا دارد، بر هیچ کس پوشیده نیست استفاده از انرژیهای تجدید پذیر گام موثری برای کاهش گازهای گلخانهای به شمار میرود.
موسوی افزود: امیدواریم بتوانیم قدم کوچکی در توسعه انرژیهای تجدید پذیر در کشور برداریم و از همه کشورهای اروپایی و آسیایی که در این کنفرانس شرکت کردهاند میخواهیم دست یاری به ما بدهند.
لزوم وضع قوانین ساده تر برای جذب سرمایه گذاران خارجی
حمید رضا امیرینیا رییس شورای سیاست گذاری انرژیهای تجدید پذیر و مشاور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم اظهار داشت: امیدواریم اتفاقی که در صنعت نفت و گاز کشور رخ داد دیگر در کشورمان پیش نیاید.
وی در این باره تصریح کرد: صد سال پیش ما در صنعت نفت و گاز به خود کفایی رسیدیم اما هیچ برنامه مدونی برای استفاده از آن نداشته و نداریم.
رییس شورای سیاست گذاری انرژیهای تجدید پذیر افزود: ما در صنعت نفت و گاز رتبه دوم و سوم جهان را داریم ولی در حوزه تکنولوژی آن خیلی عقب هستیم.
امیرینیا گفت: کشور ایران در حوزه انرژیهای تجدید پذیر قدمهای نوینی برداشته و ما نیازمند برنامه ریزیهای جدیتری هستیم و باید فناوریهای نوین را به کشور وارد کنیم.
وی افزود: انرژیهای تجدید پذیر برای مردم نا آشنا بوده و برای بخش خصوصی جدید است و البته سیاست گذاران کشور هنوز به اهمیت واقعی آن پی نبردهاند.
رییس شورای سیاست گذاری انرژیهای تجدید پذیر بیان کرد: اگر همه نقش خود را به خوبی ایفا کنند استفاده از انرژیهای تجدید پذیر با استفاده از موقعیت جغرافیایی کشورمان به خوبی به مرحله اجرایی می رسد و من از نخبگان و دانشگاهیان میخواهم در زمینه طراحی، ساخت، تست و تولید وارد عرصه شوند.
وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی باید قوانینی وضع کند تا شرکتهای خصوصی سرمایه گذاران خارجی بتوانند وارد این عرصه شوند، عنوان کرد: آژانس بین المللی انرژیهای تجدید پذیر 150 عضو دارد و امیدواریم ما هم بتوانیم در مدت کوتاهی یکی از اعضای فعال این شورا باشیم.
امیرینیا افزود: این اولین کنفرانس در کشور بوده و امیدواریم سال آینده بتوانیم نتایج ملموس و مثبتی در زمینه انرژیهای تجدید پذیر در دومین کنفرانس ارائه دهیم.
انتهای پیام/