علیزاده،سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجنددر گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از بیرجند؛گفت:نظارت بهداشتی بر کشتار دام یکی از وظایف اصلی و ذاتی دامپزشکی است تا با بررسی و بازدید دام ها در مراحل قبل از کشتار ، حین کشتار و پس از کشتار گوشت سالم ، بهداشتی و با کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
وی افزود: مخاطرات بهداشتی ، آلودگی ها و بیماری های خطرناک دامی ومشترک بین انسان و دام همواره می تواند از طریق دام ، فراورده های خام خوراکی و غیر خوراکی دام به جمعیت انسانی جامعه سرایت نماید.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند گفت:تمامی فعالیت های بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی از مزرعه، کشتارگاه، مراکز توزیع و عرضه دام زنده و فرآورده های خام دامی درجهت ارتقاء بهداشت عمومی جامعه است.
علیزاده افزود: توصیه همیشگی دامپزشکی به افراد،رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی و تهیه دام و فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز و تحت نظارت دائمی بهداشتی دامپزشکی است.
انتهای پیام/ب