به
گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛باباپورگفت: هم اکنون در کل استان حدود 138 هزار واحد مسکونی کم دوام وجود دارد که نیاز به نوسازی و مقاوم سازی داشته و در صورت تامین اعتبار لازم در مدت 10 سال آینده و تا افق سال 1405 همه واحدهای فرسوده مقاوم سازی می شوند.
وی با بیان اینکه سهیمه استان برای نوسازی و مقاوم سازی واحدهای کم دوام روستایی 12 هزار واحد است، اظهار کرد: امسال 7 هزار واحد مسکونی روستایی برای نوسازی و مقاوم سازی به بانک ها معرفی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: تا پایان امسال نیز حدود 5 هزار واحد روستایی کم دوام به منظور نوسازی و مقاوم سازی و استفاده از تسهیلات بانکی به بانک های عامل معرفی می شود.
باباپور، ادامه داد: روستائیان برای نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی کم دوام خود از تسهیلات 180 تا 200 میلیون ریالی بانکی با 5 درصد کارمزد بهره مند می شوند.
وی گفت: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی در کنار بنیاد مسکن باید تلاش کنند تا مشارکت عمومی و ماندگاری مردم در روستاها را افزایش دهند.
باباپور، همکاری و تعامل دستگاه های خدمات رسان را عامل موثر در پیشبرد اهداف و برنامه های توسعه و عمران روستایی عنوان و اظهار کرد: برای برخورداری از تسهیلات بهسازی مسکن روستایی، اجرای طرح هادی، حفظ و نگهداری از طرح های عمرانی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در روستاها باید اهالی روستاها به این امر ترغیب و تشویق شوند.
وی اجرای طرح هادی در روستاها را برای فراهم سازی زمینه توسعه و عمران نقاط روستایی مهم خواند و گفت: روستاهایی که در سطح استان قابلیت جذب گردشگری را دارد، می تواند پشتوانه ای برای توسعه و آبادانی باشند.
انتهای پیام/ش