محمد کریمی دبیر اجرایی دبیر اجرایی دومین کنفرانس ملی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی دانشگاه خواجه نصیر در گفت وگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بیش از 80 درصد از دادههای مکانی و اطلاعات مورد نیاز دستگاهها و نهادهای اجرایی مکان محور است.
وی ادامه داد: از این رو به کارگیری تولید، مدیریت و به کارگیری مفید و مؤثر این اطلاعات در برنامههای چهارم، پنجم و ششم توسعه تحت عنوان توسعه پایگاههای داده مکانمحور و توسعه زیر ساخت داده مکانی مورد تاکید قرار گرفته است.
دبیر اجرایی دبیر اجرایی دومین کنفرانس ملی مهندسی فناوری دانشگاه خواجه نصیر بیان کرد:خوشبختانه دانشگاه خواجه نصیر در سال 91 از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان قطب علمی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی انتخاب شد.
کریمی تصریح کرد: از این میان مقالات ارسال شده، 152 مقاله پذیرش شد که 50 مقاله به صورت شفاهی و 102 مقاله به صورت پوستر ارائه شده است.
وی گفت: در این کنفرانس در خصوص موضوعاتی چون تصمیم گیری و برنامهریزی مکانی، فناوریها و کاربردهای نوین GIS، هوش محاسباتی و مدلسازی مشارکتی و داوطلبانه، ژئودزی ماهوارهای و کاربردهای آن در پایشهای محیطی، ژئودینامیک و رفتارسنجی سازهها و هیدروگرافی و ارتفاعسنجی ماهوارهای بحث و تبادل نظر شد.
دبیر اجرایی دبیر اجرایی دومین کنفرانس ملی مهندسی فناوری دانشگاه خواجه نصیر یادآور شد: سنجش از راه دور ابر طیفی و چند طیفی و کاربردهای آن در علوم زمین، روشهای نوین استخراج و اطلاعات از دادههای راداری و پردازش و استخراج اطلاعات از دادههای لیزر اسکنر از دیگر موضوعات مطرح در این کنفرانس است.
انتهای پیام/