به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تحقیقات جدید محققان نشان میدهد اشتهای کاذب و پرخوری ناشی از حملات عصبی را میتوان با تحریک الکتریکی بخشهایی از مغز درمان کرد. بر اساس گزارش مدیکالنیوز، بخشی در حدود 2 درصد از زنان در مقاطعی از زندگی، با حملات عصبی مواجه میشوند که بر اثر آن دچار پرخوری میشوند.
طبق گفته دانشمندان، روش جدید که روشی غیرتهاجمی خوانده میشود میتواند از علائم کلیدی اختلال پرخوری عصبی همچون نیاز به پرخوری و کاهش جذب غذا جلوگیری کند و آن را کاهش دهد.
ازجمله شاخصهای پرخوری عصبی، زیاده خواری، حالت تهوع، ادامه رژیم نادرست غذایی و استفاده نابجا از برخی داروها است. برای این مطالعه، 39 فرد مبتلا به این اختلال عصبی در این شیوه درمانی که «تحریک مستقیم فرا جمجمهای»(TDCS) نام دارد، شرکت کردند.
در شیوه جدید از نصب الکترود در بخش سر برای تحریک برخی از اعصاب موردنظر مغز استفاده میشود. اشتهای کاذب و میل زیاد به خوردن، بهویژه غذاهای پرکالری از علائم شایع پرخوری به شمار میآید.
در پرخوری عصبی، فرد مبتلا، بهویژه شامل زنان جوان، ابتدا مقدار زیادی غذا میخورد و سپس با استفراغ عمدی یا مصرف ملین یا مدّر میکوشد از افزایش وزن خود جلوگیری کند. در حال حاضر «شناخت رفتاردرمانی» از جمله شیوههای ممکن در درمان این اختلال به شمار میآید.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/