نحوه محاسبه خسارت سرمازدگی کشاورزان از سوی بیمه ناعادلانه است به طوری که باغی با ۸۵ درصد سرمازدگی فقط ۱۷ درصد خسارت دریافت می‌کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛مسعود حاج علیلو در مراسم افتتاح گاوداری 2000 رأسی پگاه این شهرستان که با حضور وزیر جهاد کشاورزی انجام شد اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید پروژه‌های بسیاری در سلماس به بهره‌برداری رسیده ‌که از این میان می‌توان به بهره‌برداری از واحد تولید چیپس میوه و سبزی و 9 سردخانه با ظرفیت 31 هزار تن نام برد.

وی افزود: پروژه شهرک گلخانه‌ای با مساحت 52 هکتار که تمامی زیرساخت‌های آن از جمله گاز، برق و آب آماده شده است یکی دیگر از پروژه‌های بهره‌برداری شده در این دولت است و پروژه فاز نخست کشت و صنعت یکی دیگر از مهم‌های دیگر دولت یازدهم است.

فرماندار سلماس گفت: انتقال آب با لوله در پای آب شبکه 6 و نیم کیلومتر و انتقال آب با لوله توسط خرده مالک 27 و نیم کیلومتر است که در نهایت 34 کیلومتر انتقال آب با لوله است و بیش از 148 هکتار از اراضی شهرستان سلماس از آبیاری تحت فشار و آبیاری قطره‌ای بهره‌مند هستند که برای تمامی این اقدامات 200 میلیارد تومان لودجه در نظر گرفته شده بود.

وی تصریح کرد: بیش از 70 درصد معیشت مردم شهرستان سلماس از طریق کشاورزی و مشاغل وابسته به کشاورزی است و عدم وجود کارخانجات تبدیلی یکی از مشکلات بزرگ است ولی با این حال گاوداری پگاه شهر سلماس بزرگترین گاوداری شمال غرب کشور است.

حاج علیلو بیان کرد: قبل از احداث گاوداری پگاه شهر سلماس در تولید شیر در استان آذربایجان غربی جایگاه دوم را داشتیم و با احداث این گاوداری می‌توانیم در آینده نزدیک در رده نخست تولید شیر شمال غرب قرار بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم بازارچه کوزه رش را به بهره‌برداری برسانیم تا بتوانیم ایجاد شغل کنیم و محصولات باغی را در آنجا به فروش برسانیم که حدود 9 هزار هکتار باغ در سطح شهرستان سلماس وجود دارد که ملزوم هستیم که حداقل این بازارچه را برای فروش محصولات کشاورزی ایجاد کنیم.

فرماندار سلماس گفت: از نحوه محاسبه خسارت سرما بسیار ناراضی هستیم و باغاتی که بیش از 85 درصد آسیب دیده‌اند توسط بیمه کمتر از 17 دردصد محاسبه شده ‌که این مقدار را در اختیار مردم قرار می‌دهد و قیمت آب بها مبلغ مناسب و ثابتی نیست و اختلافی بین جهاد کشاورزی و مردم شهرستان سلماس است.

وی افزود: سم‌هایی که برای سم پاشی استفاده شده ‌در اغلب موارد کاملاً برعکس عمل می‌کردند و سبب از بین رفتن بیش از 80 درصد محصولات و دام‌های کشاورزان شده ‌که اگر این سموم به صورت سنتی تهیه می‌شدند تلفات کمتری می‌توانستیم داشته باشیم.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.