افراد به منظور تهیه آجیل شب عید خود باید نهایت دقت را به خرج دهند و تنها آن را از شرکت‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت خریداری کنند.

فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: آجیل ماده‌ای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می‌شود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.

وی اظهار داشت: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ‌ و باکتری‌ها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکت‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.

وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد، در صورت عدم رعایت نکات لازم و مناسب نگهداری بسیار سریع و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛نگهداری صحیح آجیل و خشکبار و خرید آجیل نو از مواردی است که مردم باید در آستانه سال جدید و افزایش مصرف آجیل به آن توجه کنند زیرا نگهداری نادرست این اقلام می‌تواند باعث تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عامل سرطان زا منجر شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۲:۰۲ ۱۵ اسفند ۱۳۹۵
قارچی که عامل ایجاد سمی خطرناک بنام افلاتوکسین می شود "آسپرجلوس فلائوس"نام دارد .این قارچ در انواع آجیل ومغزه هادرشرایط نامناسب نگهداری (رطوبت وگرما)باعث رشد قارچ شده و سم افلاتوکسین باقی می گذارد.در این سم دمای بالای 200 درجه سانتی گراد نیزمقاوم بوده وخنثی نمی شود.
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۳:۱۹ ۱۵ اسفند ۱۳۹۵
سلام خسته نباشید لطفا راه های نگهداری از اجیل ها رو هم بگید چطور ازشون نگهداری کنیم که خراب نشن ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
2sm
۲۲:۴۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۵
این سم خطرناک!!! امسال بوجود آمد!!!؟؟؟