به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در رابطه با خواص انواع جوانهها
اظهار داشت: جوانههای غلات و حبوبات دارای مواد مغذی و ضروری بدن، املاح و
ویتامینها هستند که بر روی سلامتی کل بدن و به خصوص دستگاه گوارش، زیبایی
پوست و در پیشگیری از پیری و چین و چروک پوست نقش موثری دارند. همچنین
مانع از رشد سلولهای سرطانی و افزایش فعالیت غدد جنسی میشوند.
وی
افزود: جوانسازی پوست ( روشن کردن پوست به روش طبیعی ) نیاز به
ویتامینهای B، A، C، E.، کلاژن، ( کلاژن چیست ) الاستین و املاح معدنی
دارد که جوانهها منبع غنی از این ترکیبات محسوب میشوند.
این
محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: جوانه گندم سرشار از انواع ویتامینهای
گروه A، B. (b۱، b۶، b۱۲)، E، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی، ید و
سلنیوم است که تاثیر بسزایی بر سلامت جسم و زیبایی پوست دارد. ( خواص
جوانه گندم برای پوست )
طریقه مصرف عظمایی افزود:
افراد میتوانند صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری از آن را خوب بجوند یا اینکه
آن را به همراه سالاد، مقداری روغن زیتون و لیمو ترش تازه مصرف کنند.
همچنین استفاده از جوانه گندم به صورت خشک و پودر شده بر روی شیرینی نیز
مناسب است.
جوانسازی پوست وی تاکید کرد: افراد
باید به منظور جوانسازی پوست حدود یک قاشق مربا خوری تا غذا خوری از جوانه
گندم خشک شده را با نصف استکان شیر کم چرب مخلوط کنند و خمیر به دست آمده
را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی پوست ماسک کنند سپس صورت را با آب ولرم بشویند.
همچنین اشخاص میتوانند پوست صورتشان را با این خمیر و کمی عسل ماساژ دهند.
در روشی دیگر برای تهیه ماسک جوانه گندم برای لطافت و نرمی پوست
افراد باید یک قاشق غذا خوری از جوانه گندم آسیاب شده را با یک عدد زرده
تخم مرغ خوب مخلوط کنند و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بر روی صورت قرار دهند سپس
پوست صورت را با آب ولرم بشویند.
چاقی صورت این
محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به تاثیر جوانه گندم در چاقی صورت تصریح
کرد: افراد باید به منظور چاقی صورت حدود یک قاشق غذاخوری از جوانه گندم و
جو را به همراه یک لیوان شیر و مقداری عسل میل کنند.
همچنین از دیگر روشهای موثر برای چاقی صورت ماساژ موضعی آن با روغن خراطین یا رازیانه، دارچین و کنجد است.
چاقی و لاغری بدن عظمایی
یادآور شد: افراد باید برای لاغری پودر جوانه گندم را به همراه ماست یا
سالاد کاهو ۱۰ دقیقه قبل از غذا و به منظور چاقی ترکیب ذکر شده را پس از
غذا میل کنند.
جوانه سویا وی اظهار داشت: جوانه
سویا از نظر ارزش غذایی با گوشت برابری میکند و ویتامین C بالایی دارد.
مصرف این جوانه سبب افزایش اسید اوریک خون نمیشود و مصرف آن به خصوص برای
افراد گیاهخوار مفید است.
جوانه ماش این
محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: یکی از مهمترین پروتئینهای گیاهی جوانه
ماش محسوب میشود. مصرف این جوانه برای مبتلایان به اختلالات قلبی و عروقی
مفید است و به دلیل داشتن پتاسیم فراوان بنابراین استفاده از آن برای
افرادی که دچار فشار خون بالایی هستند، ضروری است. جوانه ماش حاوی اسید
فولیک، آنتی اکسیدان، منگنز، سلنیوم و ویتامین C بالایی است.
عظمایی
توصیه کرد: مبتلایان به کم خونی و دیابت حتما در برنامه غذایی روزانه خود
از جوانه ماش استفاده کنند. این جوانه سرشار از انواع مواد مغذی و پر انرژی
است. همچنین مصرف آن سبب کاهش چربی مضر خون (LDL) میشود.
زیبایی پوست وی
یادآور شد: جوانه ماش حاوی فیتواستروژن است که بر روی گیرندههای استروژنی
پوست عمل میکند. در نتیجه اسید هیالورونیک، کلاژن و الاستین موجود در
ساختار پوست را افزایش میدهد و مانع از خشکی و پیری پوست میشود.
منبع: پارس نیوز
انتهای پیام/