دراستان یزد دویست و پنجاه و پنج کارگاه شناسایی نظارت بر مواد غذایی فعالیت می کنند.

 مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی یزددرگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ؛ ؛گفت: دراستان یزد، دویست و سی واحد فعال صنعتی، غذایی و آرایشی و دویست و پنجاه و پنج کارگاه شناسایی نظارت بر مواد غذایی مشغول به فعالیت هستند.
 
مورکیان افزود: از سال 94، معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، کارخانه ها را ملزم به درج نشانگر تغذیه بر روی محصولات خود کرد که این نشانگر با سه رنگ، قرمز، نارنجی و سبز مقدار شاخص مصرف را بیان می کند.
 
دراین همایش مصدق معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: درهمایش سفیران سلامت شش نفر از مسئولین فنی که اقدام به اصلاح فرمولاسیون محصولات در جهت کاهش قند ، نمک و چربی و اسید چرب ترانس نموده باشند تجلیل خواهدشد.
 
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی یزد گفت:معرفی و تشویق واحدهای تولیدی و مسئولین فنی به تولید غذای سالم از اهداف برگزاری این همایش است.
 
همایش سفیران سلامت با حضور مسئولان فنی و مدیران عامل واحدهای تولیدی و معاون غذا و دارو در سالن باقرالعلوم برگزار شد.
انتهای پیام/ ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار