مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت از پرجمعیت‌ترین گروه‌های سنی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد اسماعیل مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس مطلق بیان کرد: آخرین سرشماری سال ۹۵ نشان می‌دهد که ۷۹ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۲۷۰ نفر جمعیت ایرانی داریم که ۲۵ درصد از آن‌ها جوان هستند.

وی افزود: ارتقای سلامت جسمی، روحی، روانی، اجتماعی و معنوی جوانان با توجه به سیاست‌های جمعیت و خانواده ابلاغی رهبر معظم انقلاب، برنامه راهبردی اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت است. ۳۲ درصد جمعیت کشور از ۷۹ میلیون نفر هرگز ازدواج نکرده‌اند، ۶۷ درصد ازدواج کرده‌اند.

مطلق درباره اقدامات دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت درباره توانمندسازی جوانان گفت: تشکیل کمیته ملی اجرایی متشکل از ۱۵ عضو هیات علمی دانشگاه و حوزه، تهیه پکیج آموزشی دانستنی‌های ازدواج سالم، تهیه مولتی مدیاهای آموزشی، برگزاری جشنواره ازدواج و سنت و مشارکت جوانان استان‌های یزد، گیلان، تهران و قزوین در این برنامه تاکنون، بهره‌گیری از اپلیکیشن‌ها و نرم افزار‌ها برای اطلاع‌رسانی به مردم با توجه به ضریب نفوذ ۴۵ درصدی اینترنت در جوانان، ارائه مشاوره به جوانان در خصوص ازدواج و رفتارهای پرخطر و داروهای روانگردان، توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در راستای سیاست‌های ابلاغی جمعیت بخشی از برنامه‌های وزارت بهداشت است.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس افزود: در مورد رفتارهای پرخطر در جوانان بسته‌های خدمتی مختلفی تهیه شده که توسط مراقبان سلامت در پایگاه‌ها و مراکز ارائه می‌شود.

وی افزود: ۴.۸ میلیون دانشجو داریم که هم اکنون به ازای هر ۱۰ دانشجو یک سفیر سلامت تربیت شده است و در زمینه سوء مصرف مواد، عوارض داروهای توهم زا، ارتقای مهارت‌های فردی و تشخیصی برای پیشگیری از اعتیاد، کاهش آسیب‌های اجتماعی، پیشگیری از سوانح، فعالیت بدنی مناسب و تغذیه سالم فعالیت می‌کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی درباره برنامه‌های طرح تحول سلامت برای جوانان نیز گفت: بسته خدمات سلامت جوانان، ارزیابی رفتارهای پرخطر، مصرف دخانیات، سوء مصرف مواد، رفتارهای جنسی پرخطر، ارزیابی اختلالات روانپزشکی، ارائه مشاوره‌های رایگان در زمینه‌های روانشناسی، تغذیه و خود مراقبتی، آموزش مهارت‌های چگونگی برخورد با همسر و اعضای خانواده و دوستان، ارزیابی وضعیت قلبی و عروقی و فشار خون و خدمات مناسب پزشکی به جوانان بخشی از این برنامه‌ها است.

وی با اشاره به این که در سال ۹۰ بالغ بر ۳۵ درصد مرگ جوانان بر اثر سوانح بوده است، گفت: این رقم هم اکنون به ۲۴.۴ درصد رسیده است که نتیجه تاثیر برنامه‌ها و کمپین‌ها و بسیج‌های آموزشی است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۸:۳۹ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶
خیلی جالب بود. ممنونم.
آخرین اخبار