وی افزود: انتخاب کِرِم ضد آفتاب در درجه اول بستگی به رنگ پوست فرد دارد. به طوری که افراد دارای پوست روشن باید از کِرِمهایی با SPF بالا (حدود ۵۰) استفاده کنند.SPF فاکتور محافظت کننده در مقابل نور خورشید است.
این متخصص پوست و مو ادامه داد: هر چه قدر SPF کِرِم ضد آفتاب بالاتر باشد اثر محافظت کنندگی آن در مقابل اشعه UV نور خورشید بیشتر است. اشخاصی که پوست سبزه یا گندمی دارند باید کِرِمهای ضد آفتاب با SPF حدود ۳۰ را مصرف کنند.
گستری تاکید کرد: امروزه استفاده از کرمهای ضد آفتاب دارای SPF بالای ۵۰ چندان کاربرد ندارد. همچنین اشخاصی که مستعد لک پوستی یا دچار آن هستند باید کِرِمهای ضد آفتاب با SPF بالا را به کار ببرند.
وی تصریح کرد: افرادی با پوست چرب باید از کرمهای ضد آفتاب فاقد چربی استفاده کرده و مصرف ضد آفتابهایی که خاصیت مرطوب کنندگی دارند در اشخاص دارای پوست خشک ضروری است. همچنین کسانی که پوست معمولی دارند باید ضد آفتابهای معمولی را به کار ببرند.
این عضو انجمن متخصصین پوست ایران با اشاره به کرمهای ضد آفتاب رنگی و غیر رنگی گفت: این کرمها از نظر اثر محافظت کنندگی در مقابل اشعه UV نور خورشید تفاوتی با یکدیگر نداشته و اشخاص باید ضد آفتابها را به مقدار کافی به کار ببرند به گونهای که کِرِم به صورت یک لایه روی پوست آنها را بپوشاند.
گستری توصیه کرد: اشخاص باید حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید از کرم ضد آفتاب استفاده کرده و هر ۲ تا سه ساعت یکبار مصرف آن را تجدید کنند.
این متخصص پوست با اشاره به اینکه اگر افراد قصد داشته باشند همراه با کِرِم ضد آفتاب از لوازم آرایشی استفاده کننده، گفت: این افراد باید قبل از آرایش از کِرِم مرطوب کننده مناسب پوست خود استفاده کرده و سپس ضدآفتاب و کِرِم پودر را به کار برند و در صورت تجدید مصرف باید نخست پوست خود را به وسیله آب به خوبی شسته و مجدد این مراحل را تکرار کنند.
وی یادآور شد: امروزه بومهای لب و کِرِمهای دور چشم که اثر محافظت کنندگی در برابر اشعه UV نور خورشید و فاکتور SPF نیز دارند به بازار عرضه شده و در دسترس همگان قرار دارد.