به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیام کبیری در خصوص سامانه علم سنجی، اظهار کرد: سامانه علمسنجی سامانهای است که اطلاعات اعضای هیات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از تمام دانشگاههای علوم پزشکی کشور در بر دارد و شاخصهای مربوط به این اعضای هیات علمی را استخراج و رصد میکند که این شاخصها شامل تعداد مقاله، تعداد استناد، شاخص اچایندکس و ارجاع به مقاله میشود.
رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در حال حاضر اطلاعات 18 هزار و 442 نفر از اعضای هیات علمی در این سامانه بارگذاری شده است که این اطلاعات مربوط به حدود 70 دانشگاه علوم پزشکی میشود.
وی ادامه داد: همه اعضای هیات علمی میتوانند وضعیت فعلی خود را در این سامانه رصد و بر حسب رشته، افراد برتر در هر رشته، مقطع تحصیلی و رتبه علمی را استخراج کنند و حتی وضعیت فعالترین افراد پژوهشی در هر دانشگاهی را مشاهده کنند.
کبیری با بیان اینکه از این سامانه در ارزیابی استادان استفاده میشود، گفت: ارزشیابی استادان، ارتقاء، ترفیع، بکارگیری و تخصیص گرنتهای پژوهشی و استفاده از این اطلاعات برای دعوت به فعالیتهای پژوهشی از جمله مباحثی است که از طریق این سامانه پیگیری میشود.
رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: سامانه علمسنجی بیش از یک سال است که کار میکند و قرار است شاخصهای دیگری نیز برای بارگذاری اطلاعات اعضای هیات علمی به این سامانه اضافه شود.
وی تصریح کرد: در واقع اطلاعاتی که در حال حاضر بر روی این سامانه قرار میگیرد، از پایگاه اسکوپوس است که مقرر شده اطلاعات مقالات از پروفایل اعضای هیات علمی در مجموعه Google Scholar (جستجوگری از شرکت گوگل است که امکان جستجوی واژههای کلیدی در مقالهها، رسالههای علمی و گزارشهای فنی را فراهم میکند) نیز به این سامانه اضافه شود تا در آیندهای نزدیک پرونده علمی اعضای هیات علمی به صورت کامل تهیه شود.
انتهای پیام/