به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ میوه های رنگی متناسب با رنگ شان دارای املاح و موادی مختلف بوده و سبب بهبود یک عضو و یا سیستمی از بدن می شوند.
مواد قرمز رنگ دارای خاصیت لیکوین و آنتو سیاتین هستند و برای کاهش فشارخون، کاهش کلسترول ، کمک به عملکرد حافظه موثر بود و جز موادی هستند که سلامت سیستم ادرار را تقویت و با انواع عفونت ها مبارزه می کنند.
مواد نارنجی رنگ از کارو تنوئیدها و زردینه تشکیل شده اسن و در بهبود کارکرد مغز ، کاهش گرفتگی عضلانی ، کاهش خطر سرطان و افزایش سطح ایمنی بدن موثر هستند.
مواد آبی و ارغوانی رنگ از رسوراترول تشکیل شده است و در بهبود سلامت سالمند ، ارتقای سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب و کاهش سطح کلسترول موثر است.
انتهای پیام/