وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور هشدارهایی مبنی بر استفاده بهداشتی و بدون خطر از گوشت را ارائه کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدتی است طغیان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مردم را با نگرانی درمورد مصرف گوشت و خطر ابتلا به این بیماری مبتلا دچار کرده است و تاکنون سه فوتی ناشی از این بیماری به طور رسمی اعلام شده است.
 
در این راستا وزارت بهداشت هشدارهایی را برای جلوگیری از بروز این بیماری و شیوع در جامعه داده است که به شرح زیر است:
 
شهرداری‌ها عرضه کنار خیابانی دام را جمع کنند.
 
امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو در مراکز عرضه دام کنار خیابانی وجود دارد و جمع آوری این مراکز وظیفه شهرداری‌ها است.
 
مردم از تماس مستقیم با دام و گوشت تازه و آغشته به خون و ترشحات دامی و نیز دست زدن به لاشه دام‌های مرده خودداری کنند.
 
گوشت خام حتما بعد از ذبح بهداشتی زیر نظر دامپزشکی باید حداقل ۲۴ ساعت در یخچال بماند، در این صورت امکان انتقال بیماری از آن به انسان از بین می‌رود.
 
گوشت پخته شده خطری نداشته و امکان انتقال بیماری از آن وجود ندارد.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.