بیماری CCHF یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که در دام علائم خاصی ندارد و عامل بیماری از طریق تماس با خون، ترشحات و بافت دام آلوده و گزش کنه به انسان منتقل می‌شود.

آنچه كه در مورد بيماري تب كريمه كنگو CCHF بايد بدانيد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام، 
با توجه به اینکه بیماری بر روی لاشه دام هیچ گونه علائمی ندارد دامداران و افرادی که با دام سر و کار دارند باید به موارد ذیل توجه کنند.
 
۱- دامداران در صورت مشاهده کنه بر روی بدن دام، حتما نسبت به سمپاشی دام‌ها و جایگاه نگهداری آنها اقدام کنند.
 
۲- همه روزه باید نسبت به تمیز کردن جایگاه نگهداری دام اقدام شود.
 
۳- دامداران از جداسازی و له کردن کنه‌های موجود روی بدن دام جدا خودداری کنند.
 
۴- شهروندان گوشت و فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند.
 
۵- گوشت باید بمدت ۲۴ – ۱۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد.
 
۶- دل و جگر (آلایش خوراکی) باید بمدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد.
 
۷- خانم‌های خانه‌دار حتما در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت از دستکش استفاده کنند.
 
از شهروندان درخواست می‌شود، در صورت هرگونه سوال پیرامون بیماری CCHF با شماره تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲ روابط عمومی دامپزشکی تماس برقرار کنند.
 
 
انتهای پیام/ د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.