به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علیرضا صارمی با اشاره به برخی مشکلات در زمینه آمادهسازی مسکن مهر افزود: عدم کارشناسی در جانمایی مسکن مهر، عدم مطالعات اولیه، عدم برنامهریزی مدون و دقیق در زمینه تخصیص تسهیلات، عدم مدیریت در برخی تعاونیهای مسکنمهر نواقص فنی و اجرایی، تورمهای شدید بازار مصالح و رکود بازار مسکن در سال هایگذشته و غیره در اجرای طرح احداث مسکن مهر هزینههای سنگینی به دولت، شرکتها و سازندگان تحمیل کرده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای احداث مسکن مهر در ملایر 9 هزارو 177 واحد مسکن عقد قرار داد شده که از این میزان تاکنون تعداد 7 هزارو 777 واحد مسکونی تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
صارمی ادامه داد: هم اکنون عملیات اجرایی تعداد یک هزارو 400 واحد در حال انجام و تا پایان سال 96 تکمیل و تحویل متقاصیان میشود.
وی خاطرنشان کرد: مجموع تسهیلات اختصاص یافته به مسکن مهر شهر ملایر بیش از 200 میلیارد تومان است که تاکنون حدود 10 میلیارد تومان از محل یارانهها در راستای احداث و آماده سازی فعالیتهای زیر بنایی و روبنای کوی مهر توسط اداره راهوشهرسازی ملایر تخصیص یافته است.
رئیس اداره راه و شهرسازی ملایر گفت: قرار شده است تعاونیهای مسکن که پیشرفت زیر 30 درصد دارند از شرایط مسکن مهر خارج و برای ساخت و تکمیل به بخش خصوصی واگذار شود.
این مسئول اضافه کرد: از مجموع 440 واحد خارج شده از شرایط مسکن مهر ملایر تعداد 140 واحدی خانه کارگری داری 15درصد پیشرفت فیزیکی و 300 واحدی شرکت اندیشه گستر نیز 10 درصد پیشرفت فیزیکی است.
صارمی عدم جدول گذاری و جمعآبهای سطحی، محوطهسازی، درخت کاری، آسفالتریزی، عدم وجود ایستگاه تاکسی و حمل و نقل عمومی، احداث بانک، عابر بانک، پاسگاه، مسجدو غیره را از جمله مشکلات مهم در مسکنهای مهر ملایراعلام کرد.
رئیس اداره راه و شهر سازی ملایر با اشاره به اینکه حدود 30 درصد از عملیات اجرایی مسجد مسکن مهر شهرستان توسط این اداره انجام شده است گفت: قرار شده است که بقیه طرح مسجد کوی مهر واقع در خیابان آفتاب توسط خیران تکمیل شود.