تعداد رستوران‌های دوستدار سلامت در شیراز به ۱۴ عدد رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ زینب رشیدی کارشناس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: استفاده روزافزون خانوار‌ها از غذا‌های عرضه شده در مراکز تهیه و طبخ غذا (رستوران، بیرون بر و فست فودها) به دلیل میزان چربی و نمک بالای آن ها، این نگرانی را ایجاد کرده است که در سال‌های آینده نیز همچنان شاهد روند رو به رشد شیوع بیماری‌های غیرواگیر باشیم.


وی افزود: در همین راستا و با توجه به نظارت‌ها و آموزش‌های مستمر در یک سال گذشته، تعداد رستوران‌ها و بیرون بر‌های دوستدار سلامت در سطح شهرستان شیراز به ۱۴ عدد رسیده است.

زینب رشیدی اضافه کرد: در این مراکز با طراحی منوی سلامت تا اندازه زیادی میزان چربی و نمک کاهش یافته و فیبر غذایی افزوده شد.

کارشناس گروه بهبود تغذیه دانشگاه ادامه داد: وجود منوی دوستدار سلامت در کنار منوی معمول رستوران، حذف نمکدان، سرو غذا‌های دریایی، کاهش چربی با استفاده از روش‌های مناسب جایگزین سرخ کردن، حذف کره از کنار غذا و کم کردن روغن انواع غذاها، سرو انواع چاشنی‌های سالم برای سالاد، سرو خوراک سبزی و افزایش فیبر غذایی با افزایش سبزی کنار غذا، سرو انواع پلو‌های مخلوط با سبزی و حبوبات به صورت روزانه و رعایت کامل اصول بهداشت فردی و مواد غذایی در این مراکز، از ویژگی‌های رستوران‌های دوستدار سلامت است.

رشیدی گفت: تمدید شرایط دوستدار سلامت به صورت شش ماهه است و در صورت تخلف از هر کدام از اصول تفاهم نامه امضاء شده، قرارداد لغو و عنوان دوستدار سلامت از رستوران متخلف پس گرفته می‌شود.

وی افزود: مردم می‌توانند برای دریافت لیست رستوران‌های دوستدار سلامت به وبگاه گروه بهبود تغذیه جامعه به نشانی http://fhc.sums.ac.ir/index.php/ مراجعه کنند.

انتهای پیام/ن

14 رستوران دوستدار سلامت در فارس

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.