عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: باید وضعیت ریاست دانشگاه فرهنگیان به عنوان یکی از مسیر‌های جذب نیرو در دولت آینده مشخص شود.

بحران نیروی انسانی آموزش و پرورش تا 4 سال آینده / تعیین تکلیف ریاست دانشگاه فرهنگیان در انتظار وزیر جدیداسدالله‌ عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌ و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد وضعیت تأمین نیروی انسانی در آموزش و پرورش برای سال‌های آتی اظهار کرد:  تا سال  1400نیاز به تأمین نیروی انسانی زیادی داریم که میزان آن نزدیک به 600 هزار معلم برآورد شده است.

وی ادامه داد: با توجه به حجم وسیع نیاز به نیروی انسانی باید سیاستی برای رفع این مشکل به کار گرفته شود که از جمله این سیاست‌ها می‌توان به بکارگیری‌ آموزش‌دهندگان و نیروهای حق‌التدریسی اشاره کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه نیروهای نام برده در حرفه معلمی فعالیت داشته و تجربه کافی را کسب کرده‌اند بنابراین اولویت‌ جذب باید با این گروه باشد.

عباسی افزود: دانشگاه فرهنگیان نیز به عنوان یکی از مسیرهای‌ تأمین نیروی انسانی محسوب می‌شود که با جذب افراد در رشته‌های مورد نظر آموزش و پرورش بحران کمبود نیروی انسانی در سال‌های آتی را کاهش می‌دهد.

وی عنوان کرد: برای جذب نیروی انسانی در رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش دوره‌های ضمن خدمت و کار‌آموزی کمک بسزایی‌ به روند تأمین نیروی انسانی در آموزش و پرورش کمک می‌کند.

عباسی در مورد ریاست دانشگاه فرهنگیان و اهمیتی که این نهاد آموزشی در تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش دارد یادآور شد: با توجه به تأثیرگذار بودن این دانشگاه در دولت آینده و با انتخاب وزیر جدید آموزش و پرورش باید به این مسئله نگاه جدی‌تری شود تا این دانشگاه در شرایط بهتری به فعالیت بپردازد.

انتهای پیام/

نیاز کشور  به 600 هزار معلم تا سال 1400

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.