به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری المسله، ابوبکر البغدادی سرکرده داعش از هشت ماه پیش در انظار ظاهر نشده است تا جایی که حامیانش از او تحت عنوان «شبح» یاد می کنند و احتمال دارد وی در بمباران نیروهای عراقی و یا ائتلاف عیه داعش به هلاکت رسیده باشد.
در ۱۶ ژوئن گذشته ارتش روسیه اعلام کرد به احتمال زیاد البغدادی در حمله هوایی به مقر سرکردگان داعش در نزدیکی الرقه واقع در شمال سوریه به هلاکت رسیده است.
این در حالی است که از سال ۲۰۱۴ تا کنون شایعه ها و اطلاعات زیادی در مورد کشته شدن البغدادی اعلام شده که مورد تایید قرار نگرفته است.
به هر حال تا کنون هیچ کس به جسد البغدادی که آمریکا جایزه ای ۲۵ میلیون دلاری برای آن تعیین کرده، دست نیافته است.
در همین ارتباط «پاتریک اسکینر» محقق گروه موسوم به « صوفان گروپ» اعلام کرد، نکته قابل توجه اینکه سرکرده یکی از خطرناک ترین گروههای تروریستی در تبلیغات خاص این گروه جز موارد نادر حضور نداشته است.
همچنین «صوفیا امارا» یک خبرنگار غربی با تهیه فیلمی مستند در مورد البغدادی گفت، نام واقعی او ابراهیم عواد البدری است که در سال ۱۹۷۱ در شهر سامراء در عراق متولد شد و دو بار ازدواج کرده که حاصل آن چهار فرزند از همسر اول و دو فرزند از همسر دوم است که یکی از دو همسرش او را سرپرست طبیعی یک خانواده توصیف کرد.
ناکامی البغدادی در تحقق آرزوهایش
البغدادی به فوتبال بسیار علاقه داشت و آرزو می کرد وکیل شود اما نتوانست به دانشکده حقوق راه یابد و هر چند علاقه زیادی داشت که وارد فعالیت های نظامی شود اما ضعف بینایی مانع از تحقق این آرزوی او شد و در نهایت به تحصیلات مذهبی در بغداد رو آورد.
ورود البغدادی به زندان بوکا تحول سرنوشت سازی در زندگی او به شمار می آید، به این ترتیب که وی که در فوریه ۲۰۰۴ یک گروه تروریستی نه چندان تاثیر گذار تشکیل داده بود، دستگیر و روانه زندان بوکا شد که بیش از ۲۰ هزار نفر در آنجا در بند بودند.
او که به عقیده اطرافیانش فردی خجالتی بوده و ویژگی قابل ذکری نداشت در نهایت به سرکرده ارشد داعش تبدیل شد.
البغدادی در دسامبر ۲۰۰۴ به دلیل نبود دلایل کافی مبنی بر گناهکار بودنش، آزاد شد و با ابومعصب الزرقاوی که سرکرده یک گروه تروریستی وابسته به القاعده بود، بیعت کرد.
در اکتبر ۲۰۰۵ آمریکا اعلام کرد نیروهای آمریکایی فردی به نام ابودعاء را به هلاکت رسانده اند و این اسمی بود که گفته می شد البغدادی از آن استفاده می کرد اما بعدها معلوم شد این موضوع صحت ندارد و البغدادی در ماه می ۲۰۱۰ مسئولیت داعش را برعهده گرفت.
وی توانست با تقویت موقعیت تروریست ها در عراق ساختار این گروه را مورد بازنگری قرار دهد به گونه ای که در سال ۲۰۱۳ این گروه با سوء استفاده از درگیری ها در سوریه به دولت اسلامی در عراق و شام معروف شده و یک سال بعد از آن عراق را هدف حملات گسترده خود قرار داد.
البغدادی در یک نوار صوتی که در ماه می ۲۰۱۵ از او پخش شد، مسلمانان را به پیوستن به خلافت خود خوانده و جهاد در کشورهایشان فرا خوانده و تاکید کرد که اسلام هیچ گاه دین صلح نبوده بلکه دین مبارزه و نبرد است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/