به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در نشست فعالان انجمن های علمی تخصصی که در محل انجمن رادیولوژی ایران برگزار شد، برخی از نمایندگان این انجمن ها به طرح دیدگاه های خود در زمینه جایگاه سازمان نظام پزشکی پرداختند.
در ابتدا علی اکبر عامری نماینده انجمن رادیولوژی ایران با عنوان این مطلب که باید آبروی نیمه مانده پزشکان را بازگردانیم، گفت: تعارض بین بیماران و پزشکان باید اصلاح شود.
وی بر ضرورت بهبود وضعیت بیماران و جامعه پزشکی تاکید کرد و افزود: پزشکان جوان وضعیت بسیار بدی به لحاظ شغلی دارند، زیرا اجازه تاسیس مطب به آنها نمی دهند و در عین حال به دلیل واقعی نبودن تعرفه ها و همچنین عدم حمایت بیمه ها، امرار معاش این گروه از پزشکان، مشکل شده است.
عامری، خواستار تشکیل یک سازمان نظام پزشکی قوی در دوره جدید شد و گفت: باید چهره های قوی با نگاه صنفی وارد این سازمان شوند تا بتوانند مشکلات بیماران و پزشکان را در کنار یکدیگر حل کنند.
در ادامه علی اصغر پیوندی رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ، نقش بی بدیل سازمان نظام پزشکی برای جامعه پزشکی در بخش خصوصی را مورد تاکید قرار داد و افزود: جامعه پزشکی کشور مشکلات زیادی دارد که از همین رو برای رفع این مشکلات باید افرادی که فقط صنفی فکر می کنند و می توانند تاثیر گذار باشند باید وارد سازمان نظام پزشکی شوند.
وی گفت: شکل گیری این ائتلاف از مجمع انجمن های علمی پزشکی در راستای افزایش میزان مشارکت جامعه پزشکی در انتخابات پیش رو است زیرا، هر چه بتوانیم انجمن های بیشتری را در ائتلاف دخیل کنیم، خواهیم توانست سبد رای بالایی در سازمان نظام پزشکی داشته باشیم.
ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران نیز در ادامه خواستار تشکیل یک سازمان نظام پزشکی قدرتمند شد و گفت: ۵۰ سال پیش وزیر بهداشت برای دیدار با رئیس این سازمان 2روز منتظر می ماند، اما اکنون معاون وزیر هم به رئیس سازمان وقت ملاقات نمی دهد.
وی افزود: باید افراد قدرتمند وارد سازمان نظام پزشکی شوند زیرا چهره های ناشناخته نمی توانند کار مثبتی برای نظام پزشکی انجام دهند.
خسرونیا با انتقاد از مهندسی کردن انتخابات نظام پزشکی، گفت: خطر دستکاری آرا با الکترونیکی شدن انتخابات وجود دارد.
منوچهر نظری عضو هیات مدیره انجمن رادیولوژی ایران نیز، شبه دولتی شدن سازمان نظام پزشکی را یکی از آسیب های این سازمان صنفی دانست و افزود: وقتی این سازمان از اختیارات قانونی که مجلس شورای اسلامی برای آن مصوب کرده، برخوردار نیست، انگیزه پزشکان برای مشارکت در انتخابات نظام پزشکی کم رنگ می شود.
انتهای پیام/