جلیل جباری در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه؛ با اشاره به برگزاری
دومین جشنواره غذاهای سنتی در ارومیه افزود: دومین جشنواره سفره ایرانی با هدف
احیاء غذاهای سنتی منطقه و
حفظ سلامت غذایی با رویکرد بهره مندی از مواد اولیه ارگانیک و
رونق گردشگری استان در ارومیه برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی گفت: برگزاری جشنوارههای منطقهای و ملی نقش بسیار مهمی در رونق گردشگری استان ایفا میکند.
وی اضافه کرد: دومین جشنواره غذاهای سنتی به صورت منطقهای با شرکت استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان در ۸۰ غرفه جهت معرفی و عرضه محصولات غذایی این استانها در ارومیه برگزار میشود.
جباری ادامه داد: در این جشنواره در ۴۰ غرفه غذاهای بومی استان آذربایجان غربی معرفی میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی افزود: تهیه و طبخ انواع غذاهای بومی و محلی و انواع دمنوشها و آموزش نحوه تهیه و طبخ غذاهای بومی استانها و برگزاری مسابقه به منظور معرفی بهترین غذا و آشپز با حضور داوران ملی و محلی همراه با برنامههای فرهنگی و هنری استانها از برنامههای این جشنواره است.
جباری گفت: دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از چهارم تا ششم مرداد ماه سال جاری از ساعت ۱، ۷ لغایت ۲، ۳ در محل پارک ائللر باغی ارومیه برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره غذاهای بومی توسط بازدیدکنندگان و داوران ارزیابی میشود.
گفتنی است در این جشنواره همراه با معرفی غذاهای سنتی، صنایع دستی چهار استان نیز به نمایش گذاشته میشود.
انتهای پیام/م
دومین جشنواره غذاهای سنتی در ارومیه برگزار میشود