میوه‌های پرآب تابستان در کنار چند قلم از سیفی جات رتبه کم مصرف‌ترین محصولات کشاورزی را از آن خود کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ 85 درصد از مساحت کشور ما در منطقه خشک قرار گرفته و تنها 15 درصد، شرایط اقلیمی طبیعی را دارد. در این بین برای تولید برخی محصولات بر خلاف باور عموم آب زیادی مصرف می شود که در اصطلاح جزو آب‌های پنهان است و به چشم نمی‌آید؛ با توجه به این شرایط، آشنایی با محصولات و شرایط مورد نیاز برای تولید آنها باید در اولویت کشاورزان و باغداران قرار بگیرد.

خیار، سیب‌زمینی، هندوانه، سیب درختی و ذرت از جمله محصولاتی هستند که برای رشد آب کمی نیاز دارند و در مقابل گوشت گاو بیشترین حجم مصرف آب را دارد. در این بین، مرغ، برنج و پنیر نیز تقریبا در مصرف آب هم اندازه هستند.

  برای تولید هر محصول، چند لیتر آب نیاز است؟

 

انتهای پیام/

کدام محصولات برای تولید به آب کمی نیاز دارند؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.