جشن سینمای ایران، روز یکشنبه نوزدهم شهریورماه با تجلیل از چهار سینماگر برگزار می‌شود.

جشن سینمای ایران از چه کسانی تقدیر می‌کند؟به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم بزرگداشت سیروس ابراهیم زاده، کیانوش عیاری و حسین علیزاده در نوزدهمین جشن بزرگ سینمای ایران برگزار می شود و جایزه سیف الله داد نیز، به پاس یک عمر خدمت به فرهنگ و هنر ایران به دکتر محمدحسن خوشنویس اهدا خواهد شد.

این مراسم با حضور سینماگران، مسئولان و دست اندرکاران فرهنگی و هنری کشورمان بعد از ظهر روز یکشنبه نوزدهم شهریورماه برگزار می‌شود.

 

سیروس ابراهیم زاده

او متولد سال ۱۳۱۶ در اردبیل، از بازیگران با سابقه و پیشکسوت تلویزیون، تئاتر و سینمای ایران است. وی پس از اخذ لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران به طور همزمان در رشته های تئاتر از مدرسه هنرهای دراماتیک و موسیقی از دانشگاه بیرمنگام انگلستان فارغ التحصیل شده است.

ابراهیم زاده فعالیتش را از سال ۱۳۴۶ در رادیو و تلویزیون آغاز کرد و در بسیاری از فیلم های سینمایی از جمله ستارخان- كمال‌الملک - تحفه ها- برخورد- مجسمه - چهره - هتل كارتن - ساغر- موميايی‌۳ - مسافر ری -دلبران- عشق فيلم - شمعی در باد - مكس - عروس فراری- تردست -شام عروسی -تله - اسب - مقلد شيطان- سوغات فرنگ - تاكسی نارنجی- عروسک و... ایفای نقش داشته است.

 

کیانوش عیاری

این هنرمند، متولد ۲۳ اردیبهشت ۱۳۳۰ در اهواز، نویسنده، کارگردان و تهیه کننده سینمای ایران است. او ساخت فیلم های کوتاه ۸ میلیمتری را در سینمای آزاد اهواز آغاز کرد.

شبح کژدم، روز باشکوه، دو نیمه سیب، آبادانی ها، شاخ گاو، بودن یا نبودن، سفره ایرانی، بیدار شو آرزو، خانه پدری و کاناپه برخی از آثار عیاری در مقام نویسنده، کارگردانی و تهیه کنندگی است.

وی همچنین به عنوان تدوینگر، طراح صحنه و لباس، مشاور کارگردان در سینما تجربیاتی داشته و مجموعه های روزگار قریب، هزاران چشم و ۸۷ متر را نیز ساخته است.

عیاری در جشنواره های داخلی و بین المللی نامزد و همچنین برنده جوایز بسیاری بوده است.


حسین علیزاده

این آهنگساز، متولد اول شهریور ۱۳۳۰ در تهران، ردیف‌دان، پژوهشگر و نوازنده و مدرس شهیر موسیقی کشور است.

حسین علیزاده پس از طی هنرستان موسیقی به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران رفت و همزمان در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی نیز به تحصیل و اجرای کنسرت پرداخت. وی همچنین در دانشگاه برلین نیز تحصیل کرده است.

وی علاوه بر آثار موسیقی ماندگار کشور، موسیقی متن فیلم های دلشدگان، گبه، ابر و آفتاب، مدرسه ای که باد برد، ایران سرای من ، زشت و زیبا، دختران خورشید و ... را ساخته است.


محمد حسن خوشنویس

این مدیر فرهنگی ۶۲ ساله، تحصیلات خود را در حوزه های مختلف فنی و مهندسی آغاز و پس از آن با اخذ فوق لیسانس مدیریت و سپس با فارغ التحصیلی در رشته مدیریت تخصصی مراکز اسناد و آثار سینمایی در آلمان استمرار بخشید.

وی طراح و بنیانگذار نوین فیلمخانه ملی ایران و مرکز اسناد و آثار تصویری کشور است. انتشار اولین فصلنامه فیلمخانه ملی ایران، ایجاد آرشیو عکس و اسلاید و ساماندهی آرشیو صدا در فیلمخانه و همچنین توسعه و ترویج فناوری و دانش مرمت فیلم از دیگر فعالیت های اوست.

خوشنویس به عنوان مشاور فرهنگی و هنری شهرداری تهران، موسس معاونت فرهنگی و اجتماعی در شهرداری‌ها، ارائه‌دهنده طرح تاسیس فرهنگسراها، خانه‌های فرهنگ محله و نگارخانه‌ها در شهرداری تهران است.

 

انتهای پیام/

 

 آیین بزرگداشت‌های جشن سینمای ایران برگزار می‌شود

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار