به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد مهدی رزمجو مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به پایش ۱۸ نوع محصول کشاورزی به صورت اجباری در آزمایشگاههای معتبر و معتمد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیان کرد: مهمترین این محصولات شامل گوجه فرنگی، خیار سبز، سیب زمینی، پیاز، سیب درختی، گندم، جو، برنج، ذرت، سبزیحات، کاهو، هندوانه، گیلاس، خرما، پرتقال است.
وی اظهار کرد: این محصولات تحت پایش مداوم سنجش سموم، کودهای شیمیایی و فلزات هستند.
رزمجو ادامه داد: نیترات و فلزات سنگین در این محصولات کشاورزی در آزمایشگاههای معتبر کنترل و پایش میشود و در صورت مشاهده نموهای فراتر از حدود مجاز، تذکر داده میشود.
وی با اشاره به نگرانیهای مردم در مورد مصرف گوجه فرنگی تصریح کرد: رگههای سفید رنگ در گوجه فرنگی ناشی از رسوب نیترات و فلزات سنگین نیست و میتواند ناشی از کم و یا زیاد شدن نور، آبدهی نامناسب و یا تاخیر یا تعجیل در برداشت باشد.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: مردم با اطمینان خاطر میتوانند محصول گوجه فرنگی را مصرف کنند.
انتهای پیام/ن