به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهروز جنت مدیر اداره کل فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو صبح امروز در همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری شد اظهار کرد: بخشنامههایی در راستای اقتصاد مقاومتی در سازمان غذا و دارو صادر شده است.
جنت با اشاره به لزوم پیگیری جدی مسئله سلامت در صدور پروانههای ساخت خطاب به معاونان غذا و دارو بیان کرد: موارد مربوط به سلامتی را در آنالیزها لحاظ کرده و سپس پروانه ساخت صادر کنید.
وی با بیان اینکه باید به شرایط نگهداری و هشدارها توجه کافی شود، اظهار کرد: در این میان برچسب گذاری مهم و از الویت زیادی برخوردار است و همکاران باید به گذاشتن چراغ راهنمای تغذیه بر روی محصولات توجه ویژه داشته باشند.
مدیر کل فرآوردههای خوراکی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه توجه ویژهای به جیاماو وجود دارد، اظهار کرد: در این میان طرح کاهش نمک و قند یکی از عملکردهایی است که وزارت بهداشت به آن افتخار میکند و در آن اسید چرب و قند و همچنین نمک تا انجایی که تکنولوژی اجازه داده کم شده است.
وی با اشاره به اینکه بوسیله اداره غذا و دارو تفویض اختیار به همکاران داده شده است اظهار کرد: برای انجام و پیشبرد کارها از موازی کاری جلوگیری کنیم و لزومی به رجوع بخشنامه های جزئی کشور نیست.
جنت تاکید کرد: برچسب اصالت بر دارویهای وارداتی لازم است و اگر کالایی این برچسب را نداشته مطمئن باشید که آن کالا قاچاق است.
وی ادامه داد: در خصوص واردات برنج وزارت بهداشت در این زمینه خوب عمل کرده و شناسه رهگیری و ردیابی برای برنجهای وارداتی از سال آینده در نظر گرفته میشود.
مدیر کل فرآوردههای خوراکی سازمان غذا و دارو در ادامه با اشاره به اینکه اجرای برنامه مثل کاهش نمک و قند دائمی است اظهار کرد: این مساله بر اساس بخشنامه به شرکتها گفته شده است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه دارو یک شبکه توزیع داریم اظهار کرد: براساس مصوبات شورای عالی سلامت اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.
جنت خاطرنشان کرد: میزان پالم موجود در محصولات غذایی از ۷۵۰ هزار به ۴۰۰ هزار رسیده است.
وی همچنین یادآور شد: به صورت دورهای گزارشهای آب معدنی آماده شده تا تقدیم رئیس جمهور شود.
انتهای پیام/