رویین‌تن با تاکید بر اینکه لیزر یک مکمل درمانی است، گفت: این روش نقش درمانی صد در صدی برای بیماران ندارد.

استفاده از لیزر برای بهبود زخم‌های دیابتی/ لیزر نقش درمانی صد در صدی برای بیماران نداردبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  عبدالرضا رویین‌تن عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کنگره جراحی پلاستیک اظهار کرد: این کنگره ۱۱ و ۱۲ بهمن ماه در تالار امام بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد و جامعه هدف در این کنگره متخصصین پوست و جراحان پلاستیک است.

وی با اشاره به اینکه لیزر یک تکنولوژی جدید بوده که امکان سوء استفاده از آن نیز وجود دارد، گفت: نخستین افرادی که در این مورد از آنها توسط مردم سوال شده و در واقع مردم در این زمینه مشکلات خود را مطرح می کنند، در حوزه جراحی پلاستیک است، لذا بر همین اساس این کنگره با محوریت لیزر برگزار خواهد شد.

لیزر، روش درمانی قطعی برای جوش صورت نیست

این فوق تخصص جراحی پلاستیک ادامه داد: آخرین دستاوردهای علمی در حوزه لیزر و بهره‌مندی از آن در جوان سازی صورت و مطالب علمی جدید توسط همکاران و اساتید برجسته در کنگره جراحی پلاستیک مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

دبیر علمی کنگره جراحی پلاستیک با تاکید بر اینکه لیزر یک مکمل درمانی است و در واقع نقش درمانی صد در صدی برای بیماران ندارد، گفت: لیزر درمان نهایی هر مشکلی نیست، ولی در بهبود بیمار می‌تواند نقش موثری داشته باشد و از جمله روش‌های استفاده از آن برای عمل‌های زیبایی بوده و برای بهبود جای زخم و آثار تروماهای به جا مانده نیز استفاده می‌شود.

رویین‌تن بیان کرد: همچنین استفاده از لیزر، روش درمانی قطعی برای جوش صورت نیست، ولی می‌تواند برای لایه برداری موثر باشد، لذا افراد باید مراقب باشند که در این زمینه‌ها مورد سوء استفاده و کلاهبرداری قرار نگیرند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: جراحان پلاستیک و متخصصین پوست در صورت گذراندن دوره‌های آموزشی از جمله افرادی بوده که می‌توانند در این زمینه منبعی برای مراجعه مردم باشند و اقدامات لازم برای آنها را در حوزه‌های مختلف از جمله جوان‌سازی صورت و بهبود زخم‌های دیابتی انجام دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار