اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،، با اشاره به تصویب کلیات و جزئیات لایحه حمایت از حقوق معلولان،اظهار کرد:براساس تبصره قانون حمایت از حقوق معلولان در سال 83 ،سهمیه 3 درصدی برای اشتغال آنان به تصویب رسید.
وی با اشاره به مفاد تبصره 2ماده 7 قانون جامع حمایت از معلولان، افزود: براین اساس سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور موظف است سه درصد از مجوزهای استخدامی سالانه وزارتخانهها، سازمانها، مؤسسات دولتی، شركتها و نهادهای عمومی و انقلابی را در اختيار سازمان بهزيستی كشور قرار دهد.
عباسی ادامه داد: آزمون استخدامی اختصاصی معلولان با همكاری سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور سالانه برگزار می شود که بر این اساس واجدان شرایط یراساس نیاز دستگاه های مربوط معرفی می شوند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این قانون تصویب شده جوابگوی اشتغال معلولان نیست ، افزود:معلولیت محدودیت نیست و معلولان کشور از توانمندی های بالایی برخوردار هستندبنابراین باید به صورت صحیح و منسجم از توانایی های آنها استفاده شود.
عباسی بیان کرد: هم اکنون معلولانی که نقض عضو دارند از استعدادهای نهفته خود به بهترین شکل استفاده کرده اند .در کشور معلولانی داریم که بسیار با استعداد هستند و درعرصه های مختلف درخشش داشته اند.
نماینده مردم رودسر در مجلس اذعان کرد: هم اکنون طبق آمار سازمان اداری و استخدامی کشور ،بیشترین جذب معلولان مربوط به وزارت آموزش و پرورش کشور است .البته این سازمان دولتی در زمینه تعلیم و تربیت از استعدادهای بالقوه این قشر بهترین بهره را برده است.
عباسی در ادامه گفت:هم اکنون نیز باید به مقررات دستگاههای اجرایی دولتی توجه شود و همه جوانب و ابعاد آنها را در نظر بگیریم تا هر سازمان ،ارگان و نهاد براساس برنامه قانون بودجه و اختیاراتی که دارد از استعداد معلولان در حوزه کاری خود بهترین استفاده را ببرد.
وی در پایان تاکید کرد: دولت باید فرصت های شغلی را برای معلولان کشور تسهیل کند.
انتهای پیام/