محمد تقی زاده، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: طی سال های اخیر با اجرای برنامه توسعه آموزش و پرورش، بسیاری از شاخص های مانند تربیت بدنی، بهداشت و توجه به مدارس دختران در استان با رشد رو به رو شد.
وی افزود: با توجه به وجود شرایط خاص فرهنگی در برخی از نقاط استان خوزستان، باید تلاش شود تا با اصلاح نوع نگاه به دختران، دیدگاهی که از تحصیل آن ها ممانعت به عمل می آورد را اصلاح کرد.
تقی زاده بیان داشت: خوزستان دارای یک صد هزار دانش آموز پایه اول دبستان و یک هزار و 500 نوآموز پیش دبستانی است و اجباری شدن دوره پیش دبستانی طی دو سال گذشته با هدف جلوگیری از افت تحصیلی و بازماندگی از تحصیل در این استان انجام شده است.
وی عنوان کرد: توسعه پیش دبستانی و سواد آموزی را از اولویت های دیگر برنامه توسعه آموزش و پرورش خوزستان استو استان توانست طی سال گذشته در جذب نوآموزان پیش دبستانی رتبه اول کشوری را به دست آورد.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: علی رغم اینکه خوزستان با بهره گیری از منابع نفتی دارای رتبه دوم اقتصادی کشور است اما آموزش و پرورش دارای 1 میلیارد و 200 میلیون تومان سرانه برای 1 میلیون دانش آموز است که این امر ما را با چالش کمبود منابع و اعتبارات رو برو کرده است.
وی تصریح کرد: پیشرفت و توسعه در آموزش و پرورش مرهون نیروی انسانی است و آموزش و پرورش خوزستان با کمبود 15 هزار معلم و دارا بودن 40 هزار کلاس درس، در این حوزه با چالش رو به روست. از این رو مجبور شدیم کمبود نیروی آموزشی را از طریق 220 هزار ساعت حق التدریس و به کار گیری نیروهای حق التدریس جبران کنیم و آموزش و پرورش خوزستان بالاترین آمار حق التدریس در کشور را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/م